Cadde Russell Crowe: Benden haber alamayacaksınız!

Russell Crowe: Benden haber alamayacaksınız!

04.07.2023 - 15:57 | Son Güncellenme:

'Gladyatör' dilmi ile 'En İyi Erkek Oyuncu' Oscar'ını kazanan Russell Crowe, oyunculuğu bırakabileceğinin sinyalini verdi. Rol modeli olan Ridley Scott'ı örnek veren 59 yaşındaki Hollywood yıldızı, yaptığı açıklamayla gündem oldu.

Russell Crowe: Benden haber alamayacaksınız

Dünyaca ünlü Yeni Zelandalı oyuncu Russell Crowe, önümüzdeki sene 60'ıncı doğum gününü kutlamaya hazırlanıyor. Aktör, artık sektöre veda etme zamanının gelip gelmediğiyle ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Variety'nin haberine göre; ünlü isim, yaşlanmaktan bahsederek, "Aynanın karşısına geçip 'Bu da kim? böyle?' diye soruyorsunuz kendinize. Şu anda o dönemdeyim" ifadelerini kullandı.

Russell Crowe: Benden haber alamayacaksınız

"NE OLACAĞINA HENÜZ KARAR VERMEDİM"

Emeklilik konusunda kesin bir karar vermediğini ifade eden Crowe, rol modeli Ridley Scott'ı örnek vererek şöyle konuştu:

Hâlâ bu işte yeni şeyler keşfediyor. Ya öyle olacak, ya da duracağım ve bir daha benden haber alamayacaksınız. Ne olacağına henüz karar vermedim. Bunlar çok geçerli iki seçenek.

Ünlü ismin rol modeli Ridley Scott, 85 yaşında ve IMDb sayfasına göre şu anda 20 yeni projesi var. Crowe'un ise üzerinde çalıştığı sekiz filmi var.

Russell Crowe: Benden haber alamayacaksınız

"O DÜNYADA BEN ÖLÜYÜM"

Öte yandan ünlü aktör, rol aldığı en ünlü yapımlardan biri olan 'Gladyatör'ün devam filmiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullanmıştı.

Russell Crowe: Benden haber alamayacaksınız

Karlovy Vary Film Festivali'ne katılan Rusell Crowe, kendisinin yer almadığı devam filmiyle ilgili sorular karşısında şöyle konuşmuştu:

İçinde bile olmadığım bir filmle ilgili cevaplamak zorunda kaldığım onca soru için bana para ödemeliler. Bunun benimle hiçbir ilgisi yok. O dünyada ben ölüyüm, toprağın altındayım. Oyuncular hakkında hiçbir şey bilmiyorum, olay örgüsü hakkında da hiçbir şey bilmiyorum. 20 yıl sonra hikayenin ikinci bölümünü çekmeye karar verdiyse çok güçlü nedenleri olmalı. Bu filmin muhteşemden başka bir şey olacağını düşünemiyorum.