Cadde Doğum günü buluşması

Doğum günü buluşması

28.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören, yeni yaşını eşinin organize ettiği özel davetle kutladı

Doğum günü buluşması

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören’in yaş günü partisinde bir araya geldi. Nişantaşı Park Şamdan’da gerçekleşen geceye Meltem Demirören Oktay ve Kıvanç Oktay çiftinin yanı sıra Şirin - Neşet Yalçın, Zeynep - Haldun Üstünel, Sitare Akdilek ve Ayşegül - Muharrem Toplusoy’un da aralarında olduğu 100 davetli katıldı. Akşam saatlerinde yemekle başlayan organizasyon, Serdar Ortaç’ın ve fasıl ekibinin şarkılarıyla devam etti.

Haberin Devamı

3.5 saat şarkı söyledi

Gecede sahne alan Serdar Ortaç, 3.5 saat boyunca davetlilere keyifli anlar yaşattı. Davet boyunca kendi şarkılarının yanı sıra farklı sanatçıların da eserlerini söyleyen şarkıcı, gecenin finalindeyse EURO 2016’ya katılacak olan milli takımımız için hazırladığı şarkıyı seslendirdi. Gecenin sonunda gazetecilerle sohbet eden şarkıcı, “Çok güzel bir geceydi, Yıldırım Demirören’in davetlisi olarak buradaydım” dedi.

Doğum günü buluşması


Doğum günü buluşması


Doğum günü buluşması