Cadde Doğuş: Ben o baba sıcaklığını hiç yaşamadım!

Doğuş: Ben o baba sıcaklığını hiç yaşamadım!

13.01.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Asıl adı Orhan Baltacı olan Doğuş, ‘Babam’ adlı yeni parçasını müzikseverlerin beğenisine sundu. 49 yaşındaki iki çocuk babası sanatçı, baba sevgisini tatmamış bir birey olarak bu şarkıyı yazıp bestelemenin duygusal dünyasında önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Doğuş: Ben o baba sıcaklığını hiç yaşamadım

Azeri gazeteci ve sunucu Hoşkeden Hidayetkızı ile evli olan Doğuş, yeni şarkısı hakkında "Ben o baba sıcaklığını hiç yaşamadım. Şimdi Arda ve Arın adındaki ikizlerime iyi bir baba olmak için yaşıyorum. Bu şarkıyı da kendimi oğullarımın yerine koyarak; onların kalbinden, onların dilinden bana yazılmış olarak hazırladım. Kendimi çocuklarımın yerine koyarak şarkı yazdım. Umarım her zaman olduğu gibi bu şarkıda da yüreklere dokunmayı başarırım” açıklamasını yaptı.

Doğuş: Ben o baba sıcaklığını hiç yaşamadım

Haberin Devamı

"DOĞUŞ SEVERLER BAYILACAK"

Uzun zamandır hazırladığı şarkısına Antalya’da film tadında bir klip çektiklerini dile getiren Doğuş, "Yapımcımız klip için Almanya’dan geldi ve maddi anlamda da hiçbir masraftan kaçınmadı. Doğuş severler klibe bayılacak, film gibi bir çekim oldu” dedi.

Doğuş: Ben o baba sıcaklığını hiç yaşamadım


"THOMAS SHELBY'DEN DAHA YAKIŞIKLIYIM"

Kendisine çok fazla film ve dizi teklifi geldiğini belirten sanatçı, 'Peaky Blinders' dizisindeki 'Thomas Shelby' (Cillian Murphy hayat verdi) karakterine benzetiliyorum ama ben ondan daha yakışıklıyım. Bana son zamanlarda çok fazla senaryo geldi, şu an okuma aşamasındayım. Kararımı verdiğimde hemen sevenlerimle projenin detaylarını paylaşacağım” şeklinde konuştu.

Doğuş: Ben o baba sıcaklığını hiç yaşamadım

"DÜNYA STARI OLACAKLARINA EMİNİM"

Haberin Devamı

Oğullarının Eurovision’a katılmasını çok istediğini dile getiren şarkıcı, “İkisinin de müzik yeteneği tartışılmaz. Dünya starı olacaklarına eminim, bunu bir kenara yazın ileride ülkemizi Eurovision’da da temsil edecekler. Başarılı olacaklarına güvenim sonsuz” ifadelerini kullandı.

Doğuş: Ben o baba sıcaklığını hiç yaşamadım