Cadde Dudağındaki morluk dikkat çeken Hande Yener: Gençken değerlendirmek lazım!

Dudağındaki morluk dikkat çeken Hande Yener: Gençken değerlendirmek lazım!

19.10.2022 - 07:15 | Son Güncellenme:

Fit hali ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan Hande Yener, dudağına uygulanan estetik işlem sonrası sevgilisi Misha ile Etiler'de görüntülendi. Daha önce de "Yüzüme ufak tefek müdahaleler yapıldı. Yakında kendi kliniğimi açacağım" açıklamasıyla magazin gündemine gelen 49 yaşındaki popçu, "Erkekleri unutturan en güzel konular bunlar" sözleriyle şaşırttı.

Dudağındaki morluk dikkat çeken Hande Yener: Gençken değerlendirmek lazım

MESUT YILMAZ / MİLLİYET
Sahne performansı ve tercih etiği iddialı kostümleriyle her daim adından söz ettirmeyi başaran Hande Yener, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü popçu, müzikseverlerle buluşturacağı yeni şarkısı ve merak edilen yeni stili hakkında açıklama yaptı.

Haberin Devamı

"HER ŞEYİM DEĞİŞECEK"

Hande Yener, "Stüdyoya gidiyorum arkadaşlar, kayıt yapacağım. Yeni parça geliyor. Çok acayip bir şarkı, olay olacak. Yeni bir stil; sadece kılığım değil, her şeyim değişecek. Çok sır vermeyeyim" dedi.

Dudağındaki morluk dikkat çeken Hande Yener: Gençken değerlendirmek lazım

"İRAN'DAN ÇOK MESAJ GELDİ"

Geçtiğimiz günlerde İran’daki kadınlara destek olmak için saçını kesen Yener, muhabirlerin bu durumu hatırlatması üzerine, "İran’dan çok mesaj geldi. Çok mutlu oldular, desteğe de devam etmemizi istiyorlar” yanıtını verdi.

"ERKEKLERİ UNUTTURUYOR"

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda photoshop kullanmadığını ve konserine gelen izleyicelerin kendisini yakından gördüklerinde çok şaşırdıklarını belirten Yener, dudağındaki morluk hakkında şöyle konuştu:

Dudağım morardı, işlem yaptırdım. Teknoloji çıkmış kullanmayacak mıyım? Cep telefonu gibi bir şey bu. Gençken değerlendirmek lazım, ben her zaman bakımımı yaparım ve tazelerim. Alışverişten daha öte bu durum bizim için. Eskiden alışveriş tatmin ederdi kadınları artık botoks ve benzeri durumlarla mutlu oluyoruz. Erkekleri unutturan en güzel konular bunlar bizim için.

Dudağındaki morluk dikkat çeken Hande Yener: Gençken değerlendirmek lazım

49 yaşındaki popçu, daha sonra muhabirlere teşekkür ederek, yaklaşık dört yıldır aşk yaşadığı İranlı Misha Michael Mehdikhan ile oradan ayrıldı.

Dudağındaki morluk dikkat çeken Hande Yener: Gençken değerlendirmek lazım

Haberin Devamı

'ESTETİK' İTİRAFI GÜNDEM OLMUŞTU

Hande Yener, "Yaşlanmaktan korkuyor musunuz?" sorusunu, "Yaşlanmak değil, yaşlılık enerjisine geçerseniz ruhumuz yaşlanıyor zaten. Ben hep genç bir enerjiye sahibim. O yüzden fiziksel olarak da, ruhsal olarak da bunu yakalamaya çalışıyorum. Hepsi bir arada. Ne kadar önceden el koyarsanız olaya yaşlanmanız o kadar gecikir. Bunu ertelemek mümkün. Ben de doktorlarıma diyorum ki; 'Beş yıl daha kazanayım'. Bir işlem daha yapıyoruz. '10 yıl kazanayım' diyorum, bir işlem daha yapıyoruz. Öyle erkenden yaşlanmak, çökmek yok" şeklinde cevaplamıştı.

MAKYAJ PANİĞİ!

Geçtiğimiz mart ayında bir güzellik merkezinden çıktıktan sonra gazetecileri fark eden Yener, hızla aracına binmeye çalışmıştı. Basın mensuplarının hiçbir sorusuna cevap vermeyen Yener, "Hayatta konuşmam sizinle. Bugün konuşturamazsınız beni" demişti. Popçunun makyajsız fotoğraf vermemek için şapkasıyla yüzünü gizlemeye çalışması da dikkatlerden kaçmamıştı.

Dudağındaki morluk dikkat çeken Hande Yener: Gençken değerlendirmek lazım