Cadde Duygu Özaslan ve basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf Paris'te evlendi!

Duygu Özaslan ve basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf Paris'te evlendi!

14.06.2022 - 09:18 | Son Güncellenme:

Çektiği makyaj videolarıyla adını duyuran Instagram'da iki milyon takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'dan müjdeli haber geldi. Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Can Maxim Mutaf'ın evlilik teklifini kabul ettiğini duyuran Duygu Özaslan, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla evlendiğini duyurdu.

Duygu Özaslan ve basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf Pariste evlendi

Sosyal medya fenomeni ve YouTuber Duygu Özaslan verdiği kilolardan sonra iddialı pozlar paylaşarak dikkat çekiyor. Kendini spora veren Özaslan, yaptığı kombinlerle de gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Instagram'da 2 milyon takipçisi bulunan Duygu Özaslan, son olarak estetiksiz halini paylaştı. Fenomen isim, bu zamana kadar yüzüne yaptırdığı işlemleri sıraladı.

"BOTOKSSUZ HALİMİ GÖSTEREYİM"

Düzenli beslenme ve sporla fazla kilolarından kurtulan Özaslan, paylaşımında; "Evet botokssuz halimi göstereyim size. Özellikle makyajsız paylaşmak istedim. Tamamı eridi bugün tekrar yaptırmaya geldi" dedi.

Duygu Özaslan ve basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf Pariste evlendi

"13 KİLO VERDİM VE YÜZÜMDEKİ DOLGUNLUK GİTTİ"

Özaslan, sözlerine; "31 yaşındayım, gerdin ve kırışıksız halimi daha çok beğeniyorum, o yüzden yaptırıyorum. Botoks harici 2 yıl önce de çene ucuma dolgu yapmıştık, anlatmıştım zaten size. Benim çene hattım zaten çok keskin ama ucu böyle değildi. Sanılanın aksine jawline değil çene ucu dolgum var. Bir de diş sıkma için masseter yaptırmıştım ama o da çok oldu ve yeniletmedim. Bence onun da etkisi olmuş olabilir elmacıkların daha çıkık durmasında. Ama tabi en büyük farkı yaratan 13 kilo civarı verdim ve yüzümdeki bütün yağ, dolgunluk gitti. Hatta fazla gitti" diye devam etti.

Haberin Devamı

EVLİLİK TEKLİFİ ALDI

Öte yandan bir süredir basketbolcu Can Maxim Mutaf ile aşk yaşayan Duygu Özaslan, birlikteliklerinin birinci yıl dönümünde evlilik teklifi almıştı. Sürpriz evlilik teklifiyle şoke olan Özaslan, o anları ''I said yes'' (Evet dedim) notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Duygu Özaslan ve basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf Pariste evlendi

"GÖRÜCÜ USULÜ TANIŞTIK"

Duygu Özaslan, basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf ile nasıl tanıştıklarını da YouTube kanalında anlatmıştı. Özaslan, “Görücü usulü tanıştık. Ortak bir arkadaşımız ‘Biri var, senden çok hoşlanıyor’ dedi. Beklentim sıfır olduğu için ilgilenmedim. ‘Ya çirkindir ya da salaktır’ dedim. Sonra bir akşam mesaj attı. Ertesi gün buluştuk ve sevgili olduk" demişti.

Duygu Özaslan ve basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf Pariste evlendi


ÜÇ GÜN EĞLENCE YAPACAKLAR

Birkaç gündür yurt dışında olan çiftin evlendiği ortaya çıktı.Instagram'da 2 milyon takipçisi bulunan Duygu Özaslan, Eyfel Kulesi'nin önünde mini gelinliğiyle pozlar verdi. Eşiyle pozlarını hesabından paylaşarak takipçilerinin beğenisine sunan fenomen, "Biz bugün evlendik. Önümüzdeki üç gün için çok heyecanlıyız, hazır mısınız? Devamı yarın..." ifadelerini kullandı.

Duygu Özaslan ve basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf Pariste evlendi