Cadde 'İnci Taneleri'nde duygu yüklü bölüm rekor kırdı!

'İnci Taneleri'nde duygu yüklü bölüm rekor kırdı!

17.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı 'İnci Taneleri', 15 Şubat Perşembe akşamı yayınlanan dördüncü bölümü ile yine milyonları ekrana kilitledi. Duygusal sahnelerin yer aldığı dizi reytinglerde zirvede yer alırken, özeti de ikinci sıraya oturdu.

Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı, kadrosunda Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisi, 15 Şubat Perşembe akşamı yayınlanan dördüncü bölümü ile bir kez daha izleyiciti ekrana kilitledi.

Haberin Devamı

'İNCİ TANELERİ' SON BÖLÜM

Proje, Total, AB ve ABC1’de yeni bölümüyle zirvede yer alırken, özeti bile tüm kategorilerde ikinci sıraya oturdu. Yapım Total’de yüzde 9.07 ve 21.82 izlenme payı, AB’de yüzde 10.80 reyting ve 27.11 izlenme payı, ABC1’de yüzde 11.67 reyting ve 26.41 izlenme payıyla rekora imza attı.2

İnci Tanelerinde duygu yüklü bölüm rekor kırdı

OĞLU İLE KARŞI KARŞIYA GELDİ

Dizinin bu bölümüne Azem’in (Erdoğan) oğlu Cihan’la (Kubilay Aka) ilk kez karşı karşıya geldiği anlar damga vurdu. Dilber ise (Hazar Ergüçlü) uzun bir aradan sonra ilk kez oğlunu gördü.

İnci Tanelerinde duygu yüklü bölüm rekor kırdı

ÇOCUĞUYLA KARŞILAŞTI

Müzikholden çıktığı sırada Zahir’i (Mustafa Yıldıran) karşısında gören Dilber, başlarda tepki verse de arabaya ilerlediğinde çocuğuyla karşılaştı. Dilber’in oğluna dokunamaması, izleyicileri derinden sarstı.

Haberin Devamı

İnci Tanelerinde duygu yüklü bölüm rekor kırdı

'İnci Taneleri', yeni bölümleri ile her Perşembe akşamı saat 20.00'de, Kanal D'de...