Cadde Ebru Şallı'dan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt!

Ebru Şallı'dan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt!

20.03.2022 - 13:59 | Son Güncellenme:

Manken Ebru Şallı, 2019 yılında iş insanı Uğur Akkuş ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden Akkuş'un adı bir süre önce dolandırıcılık iddiasına karışmış, ofisine ve evine haciz gittiği öne sürülmüştü. Tüm bunların ardından sosyal medya hesabından Akkuş soyadını kaldıran Şallı'nın boşanma kararı aldığı iddia edildi. Ünlü isimden iddialara yanıt geldi.

Ebru Şallıdan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt

2019 yılında Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğünle evlenen Ebru Şallı ve Uğur Akkuş bir süredir Türkiye'de bulunmuyor. 2011 yılında Kuveytli yatırımcıları dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı ileri sürülmüştü.

Haberin Devamı

Mahkeme kararıyla Uğur Akkuş'un evi ile ofisine haciz gittiği, ünlü çiftin bu dava nedeniyle ülkeye dönmeyeceği ve Amerika'ya yerleştikleri iddia edildi.

"HİÇ UMURSAMIYORUZ BUNLARI"
Hakkındaki dedikoduları yalanlayan Akkuş, "Valla şöyle söyleyeyim şu zamana kadar 65 ülke gezdim, her sene dünyanın her yerine gidiyoruz. Her gittiğimizde böyle şeyler çıkıyor, hiç umursamıyoruz bunları. Son iki yıldan beri her gün bir haciz geliyor ama bunlar doğru değil" demişti.

Ebru Şallıdan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt

EŞİNİN SOYADINI SİLDİ
Tüm bu yaşananlara rağmen eşinin yanında olan Ebru Şallı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medya hesabından 'Akkuş' soyadını kaldıran eski mankenin boşanma kararı aldığı öne sürüldü.

'2. Sayfa' programında; Şallı'nın eve gelen hacizlerden artık sıkıldığı hatta memurların eski eşi Harun Tan'ın evine kadar gitmesinin bardağı taşıran son damla olduğu iddia edildi. Borçlardan canı sıkılan eski mankenin, eşinden boşanmaya kararlı olduğu öğrenildi.

Ebru Şallıdan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt

Haberin Devamı

Boşanacakları söylenen çiftten Uğur Akkuş kızı Aden Su’nun 9'uncu doğum gününü yakın dostlarının katılımı ile bir parti ile kutladı. Doğum günü partisine Akkuş ve Şallı ailesinin tüm bireyleri bir araya geldi.

"HEPİNİZİ SEVİYORUM"
Doğum günü pastasını Ebru şallı, Uğur, Aden Su ve Emiralp birlikte kesti. Partide çekilen fotoğrafları, “adenimiz”,“hepinizi seviyorum”, “sevimli beybiler” etiketiyle paylaşan Ebru Şallı, evliliğinde sorun olmadığı mesajını verdi.

EVLAT ACISI YAŞADI
Ebru Şallı'nın 2013 yılında boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen Pars Tan, geçtiğimiz yıl nisan ayında uzun süre mücadele ettiği lenfomaya yenilerek hayatını kaybetmişti.

Ebru Şallıdan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt