Cadde Eda Ece düğün alışverişinde! Gelinlik açıklaması dikkat çekti

Eda Ece düğün alışverişinde! Gelinlik açıklaması dikkat çekti

01.06.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

'Yasak Elma' dizisinde 'Yıldız' karakterine hayat veren Eda Ece ile bir dargın bir barışık aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer, özel hayatlarıyla sık sık adlarından söz ettiriyor. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift, son olarak aldıkları evlilik kararıyla magazin gündemine geldi Eda Ece, önceki gün çıktığı düğün alışverişinde muhabirlerle sohbet etti.

Eda Ece düğün alışverişinde Gelinlik açıklaması dikkat çekti

Anadolu Efes forması giyen Buğrahan Tuncer ile dört yıldır aşk yaşayan Eda Ece'nin, ilişkisini düğünle taçlandıracağı öğrenildi. Daha önce yaptığı bir açıklamada "Evliliğe doydum, dizilerde dokuz kere evlendim" diyen Ece, sevgilisi Tuncer ile nikâh masasına oturup, bu kez 'gerçek' bir evlilik yapacak.

Haberin Devamı

ALIŞVERİŞE ÇIKTI

Buğrahan Tuncer ile evlilik hazırlığında olan Eda Ece, düğün alışverişine çıktı. Ece, ablası Esra ile birlikte önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Aracını Nişantaşı City’s valesine bırakan Eda Ece, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Eda Ece düğün alışverişinde Gelinlik açıklaması dikkat çekti

"ÜLKEYİ 6 YIL EĞLENDİRDİK"

6 yıl sonra final yapan dizi hakkında konuşan Eda Ece, “Dizi bitti. Çok güzel veda ettik. Alnımızın akıyla çok başarılı olduk. Birbirimizi çok sevdik, çok da güzel bir settik. Deprem döneminde ekip olarak elimizden geleni yaptık. Ülkeyi 6 yıl eğlendirdik. Şimdi bir düğün var. Onu da aradan çıkarayım, sonra tatil” dedi.

Eda Ece düğün alışverişinde Gelinlik açıklaması dikkat çekti

"ÇOK AŞIRI BİR GELİNLİK GİYMECEĞİM"

Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da dünya evine girmeye hazırlanan Eda Ece, düğün hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Ablası ile alışverişe çıkan oyuncu, “Ablamla ufak tefek şeyleri almaya geldik. Düğünle ilgili sürprizleri bozmak istemiyorum. Normal bir düğün olacak. Çok aşırı bir gelinlik giymeyeceğim. Beğendiğim gelinliği aldım” diye konuştu.

Haberin Devamı

"KOMİK BİR SEVGİLİYİM"

Oyuncu Eda Ece, Elle dergisine çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Buğrahan ile ilişkisinden bahseden Ece, "Komik bir sevgiliyim galiba. En sinirlendiğim zamanlarda bile ağzımdan komik bir şey çıkabiliyor. Asıl Buğra’ya sormak lazım tabii. Her zaman sevgilimi çok düşünen bir insan olduğuma inanıyorum. Bencillik yapmam, hep iki kişilik kariyerime odaklanmıştım" demişti.

Eda Ece düğün alışverişinde Gelinlik açıklaması dikkat çekti

"DAHA BİLİNÇLİ GELİYOR"

Evlilikle ilgili açıklama yapan oyuncu şöyle devam etmişti:

30’lardan sonra aile kurmak, çocuk yapmak daha bilinçli geliyor. Hiçbir zaman evlilik karşıtı olmadım. Düşünürüm ve karşımdakinin huzurlu olmasını önemserim. Ketumumdur, sadığımdır, gözüm kör olur. Buğra’ya hediye vermeyi çok severim.

Eda Ece düğün alışverişinde Gelinlik açıklaması dikkat çekti