Cadde Eda Taşpınar ile Simge Tertemiz'in krem kavgası!

Eda Taşpınar ile Simge Tertemiz'in krem kavgası!

14.07.2016 - 13:39 | Son Güncellenme:

Simge Tertemiz, Eda Taşpınar'ın güneş yağını kullandıktan sonra her yerinin yara olmasından sonra "Yaz-kış solaryumlarda yatıp kalkıp kimseyi kandırmayın" dedi.

Eda Taşpınar ile Simge Tertemizin krem kavgası

Simge Tertemiz'in Eda Taşpınar'ın yeni piyasaya çıkardığı 'bomba' adını verdiği güneş yağını kullandıktan hemen sonra tüm vücudunda sivilceler çıktığını söyledi ve ekledi: "Benim dışımda birçok kişi de aynı problemi yaşamış."

Haberin Devamı

CİLT TİPİNE UYGUN GÜNEŞ YAĞINI KULLANMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ
Güzel modelin bu eleştirisine şimdilerde Yunanistan'da tatilde olan ikoncandan yanıt gecikmedi. Eda Taşpınar, Simge Tertemiz'in ürün üzerindeki yazıları okumadığını ve cilt tipine uygun güneş yağı kullanmadığını söyledi.

REKLAM YAPMAKLA SUÇLADI
Sosyetik ikoncanın bu yanıtı, Tertemiz'i daha da kızdırdı. Eda Taşpınar tarafından reklam yapmakla suçlanan güzel model, önceki gün yine snapchat'ten sosyetik ikoncanı topa tuttu. Reklam peşinde koşmadığının da altını çizen Simge Tertemiz, tartışmayı alevlenlendirecek şu cümleleri kurdu:

VASIFSIZ' GÖNDERMESİ
"Reklam yapacağım şahıs asla Eda Taşpınar olamaz. Reklam peşinde olsaydım 'vasıflı' birini kullanırdım. 15 yıldır mankenlik yapıyorum ama kendisini şahsen tanımıyorum bile. Gerçekten mağdur olmasaydım bunu asla dile getirmezdim. Madem bu ürün her cilt tipine uygun değil, o zaman üzerine öyle bir yazı yazılacak ki biz de bunu okuyacağız.

Haberin Devamı

"YAZ-KIŞ SOLARYUMLARDA YATIP KİMSEYİ KANDIRMAYIN"
Yaz-kış solaryumlarda yatıp kalkıp sonra da 'Çok bomba bir ürün çıkardım' diyerek kimseyi kandırmayın. Her söylediğimin tamamen arkasındayım. Hayatımda ilk kez bronzlaştırıcı yağ kullanmıyorum ama başıma ilk kez böyle bir şey geliyor"