Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

17.04.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

                                                                                                                                                                                                              

Haberin Devamı

Rahatlık ve şıklık

Elle Shoes, Anneler Günü’nde birbirinden farklı tasarımlarıyla kalpleri fethetmeye hazırlanıyor. 70’lerin vazgeçilmeyen trendi batik farklı tarzlara eşlik ederken, zımba ve örgü detaylı takunyalar stilize anneler için tasarlandı.

Işıltı tutkunlarına

Sofia’s Zoo, 2021 koleksiyonunda müşterilerinin enerjisini yükseltmeyi hedefliyor. Özenle seçilmiş şifası olan doğal taşları ışıltılı swarovskilerle kombinleyerek ortaya çıkan ürünler, el işçiliğiyle hazırlandı.

Anne eli değerse!

L’Occitane, Anneler Günü’nde annelerinin ellerinden çıkan içeriklere sahip organik güzellik ürünlerini hediye kutularına dolduruyor. Marka, hem tabiattan aldıklarımızı ona geri vermemiz gerektiğini hatırlatıyor hem de annelerimize bağlılığımızı gösterme fırsatını sunuyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri
Bambu doğallığı

Ramazan sofralarına estetik bir görünüm kazandıran Bambum yemek ve kahvaltı takımları, sıra dışı sunumlara eşlik ediyor. Sağlıklı, estetik ve organik özelliği ile ön plana çıkan seçkiler, göz alıcı renk ve desenleri ile satışa sunuluyor.

Özel kampanya

Ariş Pırlanta’nın, Anneler Günü’ne özel kampanyası başladı. Tüm renkli taşlı ürünler ile elmas takılarda geçerli olacak etkinlik, 15 Mayıs’a kadar sürecek. Marka, annesine eşsiz bir hediye almak isteyenlere yüzde 40 fiyat avantajı sağlayacak.