Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

24.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Sanatın gücü

Haberin Devamı

adL, sanatın gücünü, modanın ruhuna taşıyor. Bir grafik tasarım öğretmeninin sulu boya eserlerini, giyilebilir koleksiyona dönüştüren marka, üretmenin gücünü adL for art koleksiyonuyla aktarıyor. Yüzde 100 doğal kumaşlardan hazırlanan koleksiyon, sektöre yeni bir soluk getiriyor.

Renkli koleksiyon

Abdullah Kiğılı’nın yaz koleksiyonunda rahatlık, kalite ve şıklık birlikte sunuluyor. Keten kumaş kullanılan seçkilerde, hafif ve astarsız; parlak, açık ve canlı renklerde ceketler dikkat çekiyor. Yaza özel tasarlanan keten ceketlerin farklı beden, kalıp ve drop seçenekleri bulunuyor.

Doğal içerikli şıklık

Ramsey, yaz mevsiminin enerjisinden aldığı ilhamı koleksiyonlarına da yansıtıyor. Erkeklerin hem şehirde hem de tatilde her an şık ve rahat hissetmelerini hedefleyen marka, ürünlerinde koton, keten ve krep gibi doğal içeriklerin kullanıldığı tişörtler, denim gömleklerle göz alıcı şıklık sunuyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Sofra şıklığı

Kütahya Porselen, ulusal ve uluslararası tasarımcılarla ortak çalışma yaparak fark yaratan ürünleri sofralarla buluşturmaya devam ediyor. Markanın tasarım dünyasına yön veren isimlerden Karim Rashid ile yaratıcı iş birliğinden ortaya çıkardığı en yeni koleksiyonu Skallop, doğanın kusurluluğundan ilham alıyor.

Peri masalı

Peri masallarının dünyasından ilhamla Maria Grazia Chiuri tarafından hazırlanan Dioramour Kapsül Koleksiyonu, kaçamaklara ve oyunlara davetiye niteliği taşıyor. Kalplerle vurgulanan D-Chess dama deseni ile D-Royaume d’Amour motifi, Dior Addict sneaker’lar ve Dior Book Tote gibi Maison’un ikonik parçalarını süslerken hassas duyguları kutluyor.