Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

07.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Yeni koleksiyon

Haberin Devamı

Yeniden şehirde buluşacağımız günlere ithafen hazırlanan ‘İpekyol Sonbahar-Kış 2021-2022 Koleksiyonu’, feminen formlarıyla ön plana çıkıyor. Denim on denimler, hayvan desenleri ve farklı renk kombinasyonlarının sürpriz buluşması kadınının kusursuz stiline eşlik ediyor.

Doğal içerik

L’Occitane, saçının nasıl göründüğüne önem verenler için Purifying Freshness Dry Shampoo Mist’i (Aromakoloji Canlandırıcı ve Ferahlatıcı Kuru Şampuan) piyasaya çıkardı. Yüzde 97 doğal kökenli bileşenlerle formüle edilen ürün, saça ferahlık katmakla kalmıyor doku da kazandırıyor.

Editörün seçtikleri
Kar yosunu özü

Atelier Rebul, eczacılık geleneğinden gelen tecrübesiyle sağlıklı, genç ve güzel cildin anahtarını ‘Snow Algae Gençleştirici Koleksiyonu’yla sunuyor. Kar yosunu tozuyla yaratılan ürün, yaz bakımınızın vazgeçilmezi olmaya aday.

Haberin Devamı

Kesintisiz uyku

Getwell’in patentli ürünü ‘Night Burun Bandı’, kesintisiz bir uykunun kapılarını açıyor. Özel tasarlanan ve dünyada bir ilk olan bant, burnu üç açıdan kavrayarak hava kanallarının maksimum oranda açılmasını sağlıyor. Ayrıca, soğuk algınlığı ve alerjilere bağlı gelişen burun tıkanıklığında da çözüm sunuyor.

Değerli taş tutkunlarına

Zen Pırlanta tasarımlarında pırlantayla buluşan safir, zümrüt, yakut, ametist ve sitrin, simgeledikleriyle birlikte tüm enerjilerini mücevherlere yansıtıyor. Bolluğun, zenginliğin simgesi zümrüt, aşkın ve cesaretin simgesi yakut, enerjinin mutluluğun simgesi ametist indirimli fiyatlarıyla satışta...