CaddeEditör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

21.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Kişiye özel dikim

Haberin Devamı

Şehirli kadının yeni markası Foxglove, davetler için sekiz parçalık koleksiyon hazırladı. ‘Koleksiyon bizden, ölçüler sizden’ sloganıyla alanına yeni bir soluk getiren marka, sipariş edilen modeli verilen ölçülerde dikip yedi günde teslim ediyor.

Yalın şıklık

Kelebek Mobilya, evlerde geçirilen sürenin artmasıyla birlikte konfor ve şıklık beklentisine yeni tasarımı ‘Viente Koltuk Takımı’ ile yanıt veriyor. Yalın şıklığını üstün ergonomik özellikleriyle buluşturan ürün, zengin kumaş ve kırlent uygulamalarının yanı sıra fonksiyonel özellikleriyle rahatlığından da ödün vermiyor.

Editörün seçtikleri
Canlandırıcı etki

Saç ve tırnaklara yoğun bakım sağlayan Phytophanere gıda takviyesi kapsüller, hodan, pirinç kepeği yağıyla zenginleştirilmiş formülü ve vitaminli yapısıyla destekleyici olmaya devam ediyor. Çinko ve bitki özü içeren gerçek bir enerji banyosu Phytophanere Güçlendirici Canlandırıcı Şampuan ise esneklik ve ultra yumuşaklık sunuyor.

Haberin Devamı

Natürel dokunuş

Bu sezon Cotton Box’a doğanın renkleri ve natürel dokunuşlar eşlik ediyor. Özgün renkleri en doğal desenlerle bir araya getiren koleksiyon, düşlerdeki yatak odası atmosferini en güzel haliyle gerçeğe dönüştürüyor.

Altın tutkunlarına

Ariş’in ‘Baget Koleksiyonu’na eklenen yeni baget yüzük tasarımları, pırlantanın büyüleyici ışıltısını tasarımların şıklığıyla buluşturuyor. Klasik ve görkemli modellerin yanında genç ve modern çizgilerden oluşan seçkiler, pırlanta sevenlerin vazgeçilmezi olmaya aday...

 

Yazarlar