Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

11.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Doğanın gücü

Haberin Devamı

Vakkorama, yeni sezonda dünyanın dışına çıkarak, uzayın derinliklerini ve uzayda bir hayatı keşfetmeye çıkıyor. Atmosfer, gezenler, yıldızlar ve yer çekimsiz ortamda yeni bir hayatı sorgulayan kampanya “Uzay insanoğlunu kurtaracak mı?” sorusuna dikkat çekiyor.

Mutfaktaki yardımcı

Arzum Maxthon dikey mutfak robotu, üstün kalitesi ve fonksiyonelliğiyle mutfaklarınıza kolaylık getiriyor. Bin watt motor gücü, dilimleme, rendeleme, buz kırma, kahve öğütme ve yoğurma gibi farklı ihtiyaçlara hitap eden aksesuarlarıyla yemek hazırlamayı pratik hale getiren ürün, işinizi kolaylaştırmaya yardımcı.

Sonbahar nostaljisi

Mehry Mu, aile yadigarı hissi verdiği ve dönem trendlerini aktardığı yeni koleksiyonuyla modaseverlerin ruhuna dokunmaya devam ediyor. Sonbaharın nostaljisini ahşap kulpların siyah ve doğal rafya detaylarıyla sunan marka, altın kaplamalı pirinç boncukları el dokumasının işçiliğinde buluşturuyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Saf içerik

Dış güzelliğin, iç güzelliğimizin yansıması olduğuna inanan Authentic Beauty Concept, özenle seçilen saf içerikler ve zarif kokularla doğal güzelliğinizi öne çıkarmayı amaçlıyor. Üç yeni premium ürünüyle silikon, mineral yağ ve paraben içermeyen, vegan-premium marka, fotoğraf filtrelerine ihtiyaç bırakmıyor.

Hediyeli yatak

Sanatı yatakla buluşturan Bambi Yatak, yattığınız yerden evi silip süpürme için yeni bir kampanya hayata geçirdi. Bu kapsamda Magnasand Therapy, Borjen Yatak veya set alanlara Fakir robot süpürge hediye ediyor. Sınırlı sayıda üründen oluşan kampanyayı kaçırmayın!