Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

18.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

Modern ve şık

Haberin Devamı

Abdullah Kiğılı Exclusive Cut’ın ‘Şehre Dönüş’ kampanyasıyla erkekler, kesimi, işçiliği ve kalitesiyle birbirinden özel parçalara özel fiyat avantajıyla ulaşıyor. Ütü gerektirmeyen gömlekler, özel kesim ceketler, takım elbiselerle mevsimlik şık spor ceketler, indirimli seçenekleriyle gardıroplardaki yerini almaya hazır.

Makyaj zamanı

Maybelline New York, pandeminin etkisiyle ara verdiğimiz hayatlarımızı yeniden renklendirmek için Press Play aktivasyonuyla ‘PLAY’ tuşuna basmaya çağırıyor. Maskara, ruj ve jel liner gibi geniş ürün yelpazesine sahip marka, güzelliğinize güzellik katacak.

Saçlara mucize dokunuş

L’Oréal Professionnel Paris, yeni ‘Metal Detox Uzman Serisi’ni geliştirdi. Yalnızca L’Oréal Professionnel ürünlerinin yer aldığı seçkin kuaförlerde, uzmanlar tarafından uygulanan bakım, yüzde 87 daha az kırılma riski ve yüzde 100 güvenilir renk sonucu garantisi sunuyor. Ürün evde de kullanılabiliyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri

Anlamlı çalışma

Saçlarını Schwarzkopf Professional iş ortağı salonlarında Igora Royal saç boyaları ile renklendirenler, yine aynı salonlarda konumlandırılan QR kodlarını telefonlarına okuturken açılan sayfadan bir fidan tohumu seçiyor. Seçilen tohum, @ecordingmapp aracılığında filizlenmesi için doğaya bırakılıyor. Böylece kadınlar, doğanın daha yeşil bir renge bürünmesine yardımcı oluyor.

Doğa dostu

Atelier Rebul, mis kokulu bahçelerin, benzersiz ve yemyeşil doğanın büyüleyici kokularını el yapımı ‘stoneware’ seramikler eşliğinde My Beautiful Garden Koleksiyonu’nda bir araya geldi. Tabiatın zenginliğine değinen ürünler, taze kokuları evinize getiriyor.