Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

20.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Yeni yıl ışıltısı

Haberin Devamı

Atelier Zest, yeni yılın tüm ışıltısını üzerinde hissetmek isteyen kadınlara özel koleksiyon hazırladı.
Romantik desenleri, ışıltılı kırmızı tonlarla buluşturan marka, renklerin enerjisini yeni yıla taşırken güneşin sonsuz ışığından ilham aldı.

Tazelenmiş cilt için

Zade Vital Marine Kollajen’in ‘Sinerjik Sekizli’ gücü ve farklı kullanım formları, içten güzelliği destekleyerek, zamanla azalan ve yapısı bozulan kollajeni yerine koymaya yardımcı. Tip 1 balık kollajeni içeren ürün, özellikle cilt sağlığının korunmasında ve yenilenmesinde rol oynuyor.

Gözler saçlarda

Schwarzkopf Professional, iç dünyamızın zenginliğine ulaşma duygusundan ilham alarak yarattığı yeni Essential Looks sonbahar-kış koleksiyonunu tanıttı. Inscape adını taşıyan koleksiyon, üç ana trendde moda, saç kesimi ve renklerden yola çıkılarak hazırlanan altı farklı görünüm sunuyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Bebeklere ve annelere özel

Mustela, ‘Hydra Bebe Organik Vücut Losyonu’ ve ‘Yeni Doğan Şampuanı’ ile yeni yılı daha iyi ciltle karşılamak isteyen anne ve bebeklere destek. Marka, hediyeler arasında yer alan Musti Ayıcık ile de minik kalpleri ısıtmayı unutmuyor.

Sürpriz kutu

Sephora Collection’ın geleneksel yılbaşı takvimleri güzellik tutkunlarının vazgeçilmezi... Sevdiklerinizi ya da kendinizi şımartacağınız bu özel kutu içerisinde makyaj ürünlerinden banyo ve cilt bakım ürünlerine ve aksesuarlara kadar uzanan 24 sürpriz hediye yer alıyor.