Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

07.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Konforlu adımlar

Haberin Devamı

Lumberjack, sezonun trend renkleri bej ve beyaz renklerinin öne çıktığı sneakerlar, kalın taban yapılarıyla ve renk detaylarıyla annelere enerji veriyor. Koşu, yürüyüş ve egzersiz yaparken kullanılabilen aynı zamanda rahatlığıyla ön plana çıkan ayakkabılar adımlara renk katıyor.

Kalıcı hediye

Braun, Anneler Günü için en doğru hediyeyi bulma arayışında olanlara kalıcı armağan alternatifleri sunuyor. Braun güzellik porftöyünde yer alan kişisel bakım ürünleri, eşsiz tasarımları ve etkili performanslarıyla yıllar boyu kullanabileceği seçeneklerden.

Ev şıklığı

Anneler Günü yaklaşırken, ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz Penti’den mesajınız var. Markanın hazırladığı ‘3 al 2 öde’ fırsatıyla iç giyim, ev giyim, dış giyim, çorap, plaj, çocuk ve aksesuar olmak üzere tüm kategorilerinde geçerli seçenekler şıklığın ve mutluluğun keyfini çıkarıyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Kişiye özel

Benzersiz kokular ve bakım ürünleri sunan koku uzmanı Atelier Rebul, Anneler Günü hediyenizin anneniz kadar özel olması için özenle seçilmiş, kişiselleştirilebilir setlerle iddialı. Bu anlamlı güne özel hazırlanan tüm setler, baş harfi ile kişiselleşiyor ve ona özel yazacağınız kişisel notunuz ile tamamlanıyor.

Yaz enerjisi

Tom Ford Beauty yazı ikonik kokusu Soleil Brûlant’tan alınan ilhamla yaratılan, ‘Soleil Summer 2022’ koleksiyonu ile karşılıyor. Teni ısıtan güneş ışınlarını çağrıştıran ve zengin dokularıyla öne çıkan seçkiler, enerjik mevsimin vazgeçilmezi olacak.