Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

18.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Plaj şıklığı

Haberin Devamı

Nocturne, 2022 yazında ilk defa mayo tasarımlarını da eklediği beachwear koleksiyonu ile genç, modern, dinamik ve özgün stilini şehir hayatından yazlık lokasyonlara taşıyor. Markanın genç ve dinamik DNA’sından esinlenerek yaratılan seçkiler, lüks plaj stilini yeniden
yorumluyor.

Güneşe karşı!

Seyahatler ve kumsal günlerine hazırlanırken, L’Occitane ile cildinizi değiştirmeniz, yenilemeniz gerekli. Verbena Fresh Body Lotion Spf 30, Provence’da yetişen limonsu tazeliği ile bilinen, Verbena yaprakları üst üste yığıldığında, kendine özgü kokusu ile tüm havayı kaplar.

İddialı koleksiyon

Ramsey’in ‘Sadece İlerleyenler İz Bırakır’ mottosuyla oluşturduğu yaz koleksiyonu, güçlü, iddialı ve etkileyici erkeklerin ilham veren stiline dahil olmaya hazır. Yaz sezonunda, tasarım, kumaş, kalite ve teknolojiyi birleştiren, her biri çok özel hikayelere sahip ürünler sunan marka, müşterilerini şıklıkta bir adım ileriye taşıyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Piknik keyfi

Madame Coco, yaz mevsiminin coşkusunu yansıttığı geniş ürün gamı ile piknik sezonunu açıyor. Güzel havaların bütün enerjisini yansıtan seçkiler, hem geniş ailelerin hem de piknik keyfini doyasıya yaşamak isteyenlerin yanında oluyor.

En değerlinize!

Babalar Günü için en özel, değerli ve sizi hatırlayacağı bir hediye etmek istiyorsanız, Janset Kılıçtaç’ın tasarladığı ve ürettiği özel taşlarla bezenmiş ve doğal derilerin kullanıldığı ‘Kama Bilekler’ tam size göre! Kafkas kamalarından esinlenerek hazırlanan seçkiler, anlamlı bir armağan alternatifi.