Cadde 'Efsane' filminin galası Çorum'da yapıldı

'Efsane' filminin galası Çorum'da yapıldı

30.01.2024 - 13:16 | Son Güncellenme:

Ahmet Kural'un başrol oynadığı, yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir'in oturduğu, 7 bin yıllık yoğurdun sırrını eğlenceli bir dille anlatıldığı ‘Efsane’ filminin ilk galası, çekimlerin yapıldığı Çorum’da gerçekleşti.

Efsane filminin galası Çorumda yapıldı

2 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak filmde 'Özgür' ve 'Sadık' isimli ikiz kardeşe hayat veren Ahmet Kural, “Çorum’da olduğum ve burada çekimleri yaptığımız için çok mutluyuz. Aramızda olmayan oyuncu arkadaşlarımız adına da çok teşekkür ederim, hepsinin selamı var. İnşallah bol bol gülersiniz. Biraz klişe olacak ama biz çok güldük eğlendik. Çorum'un doğa harikası, tarihi hepsini filmde göreceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Oyuncu kadrosunda yer alan Sadi Celil Cengiz, "Filmin dünya prömiyerini dünyanın merkezi Çorum’da yapıyoruz. Bundan dolayı çok mutluyuz. Ben de toprak sayılırım, Samsunluyum” diyerek herkesi güldürdü.

Efsane filminin galası Çorumda yapıldı

Filmde Ahmet Kural’ın sevdiği 'Sevim' karakterine hayat veren Tuana Tezsay, “Çok keyif alacağınızı düşünüyorum. Herkes umarım bu akşam buradan gülmüş ve eğlenmiş olarak ayrılır” şeklinde konuştu.

Efsane filminin galası Çorumda yapıldı