Cadde 'Elf kulağı' yaptırmak istediğini açıklayan Grimes, bandajlı fotoğrafını paylaştı

'Elf kulağı' yaptırmak istediğini açıklayan Grimes, bandajlı fotoğrafını paylaştı

19.09.2022 - 13:38 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde 'elf kulağı' ameliyatı yaptırmak istediğini açıklayan Elon Musk'ın eski sevgilisi şarkıcı Grimes'ın, Twitter hesabından yüzünün etrafında bandaj olan karelerini paylaşması sosyal medyada gündem oldu.

Elf kulağı yaptırmak istediğini açıklayan Grimes, bandajlı fotoğrafını paylaştı

Son dönemde Twitter'ın yaklaşık 44 milyar dolarlık satın alma anlaşmasını feshetmesiyle konuşulan Tesla ve SpaceX'in 51 yaşındaki CEO'su Elon Musk'ın, geçtiğimiz aylarda özel hayatında parterlerine pek de iyi davranmadığı ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

MUSK'IN GÖLGESİNDE KALDIĞINI AÇIKLADI

Elon Musk 2018’de şarkıcı Grimes ile Twitter’da yapay zekâ hakkında paylaşılan bir şaka aracılığıyla tanışmıştı. Genellikle bilim kurgu temaları içeren müziğiyle dikkat çeken Grimes’a, ışık hızının bilimsel sembolü olan “C” ile hitap eden Musk, bu ilişkisinin 'sıra dışılığıyla' pek çok kez gündeme gelmişti.

Elf kulağı yaptırmak istediğini açıklayan Grimes, bandajlı fotoğrafını paylaştı

Musk, geçen yıl Grimes ile ayrıldıklarında farklı yerlerde yaşama zorunluluğunun ilişkiyi etkilediğini iddia etmişti; ama Grimes, Musk’ın gölgesinde kaldığını söylemişti. Milyarderle tanışmadan önce zaten başarılı bir sanatçı olduğunu belirten Grimes, ilişkisinde zengin bir adamın “yan parçası” konumuna düşürüldüğünü açıklamıştı.

"HAYATIM BOYUNCA BUNU İSTEDİM"

Haberin Devamı

Gerçek adı Claire Elise Boucher olan ve Elon Musk'tan iki çocuk sahibi olan 34 yaşındaki Grimes, 15 Ağustos'ta 'elf kulağı' ameliyatını gündeme getirmiş ve takipçilerinden, "Elf kulağı ameliyatından iyi bir sonuç alan var mı? Kulak kıkırdağının iyileşmekte zorlanmasından korkuyorum. Bir müzisyen olarak bu ameliyat riskli görünüyor, ama hayatım boyunca bunu istedim. İnsanların deneyimlerini merak ediyorum" sözleriyle fikir istemişti.

New York Post'ta yer alan habere göre; Elon Musk da eski sevgilisinin bu paylaşımına kayıtsız kalamayarak, "Elf kulağı ameliyatının dezavantajları, muhtemelen avantajlarından daha ağır basar" demişti.

Elf kulağı yaptırmak istediğini açıklayan Grimes, bandajlı fotoğrafını paylaştı

"KULAKLARINI MI YAPTIRDIN?"

Ünlü isim, tüm bunların ardından Twitter üzerinden yüzünün bandajlı bir fotoğrafını paylaştı. Takipçileri, fotoğraf sonrası ünlü isme; "Kulaklarını mı yaptırdın?", "Umarım elf kulağı ameliyatını yaptırmışsındır, çok heyecanlandım" ve "Dikkat çekmeye mi çalışıyor?" gibi yorumlar yazdı.

Kanadalı şarkıcı, henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.