“TELEViZYONDAKi ÖPÜŞMELERE MERAKLIYIZ”

Kurduğu her cümleden sonra dağılıyor ve toparlanmakta güçlük çekiyorsunuz. Radyo N101’in ‘Bonbon’u Funda Özkalyoncuoğlu ‘On Kadın’ on kadınından biri ve en sivri dillisi

Radyo takipçilerinin 'Bonbon' olarak tanıdığı sivri dilli, akıllı, kimseden lafını esirgemeyen Funda Özkalyoncuoğlu şu sıralar NTV’de yayınlanan ‘On Kadın’ programında ekrana geliyor. Aynı zamanda binicilik milli hakemi de olan Özkalyoncuoğlu, geçtiğimiz haftalarda entelektüel kadınları tarif ederken endazenin ayarını kaçıran Hülya Avşar’a öyle bir ayar çekti ki, günlerce magazin gündeminde ilk sıralarda yer aldı.

Siz kimsiniz kuzum?
Radyo N101’de her sabah 07.00 - 10.00 arası Cem Ceminay’la beraber program yapıyorum. Cuma günleri saat 23.15’de NTV’deki ‘On Kadın’ programındayım. Kadrolu konuşmacıyım yani.

Her gün radyoda bir soru soruyorsunuz dinleyicilere, ben de size sorayım. Kime ve neye tahammül edemezsiniz?
İyiliğimi unutan insanlara ve başka bir şeye bozulup sinirini benden çıkaran insanlara, yani nankörlük ve sataşmaya tahammül edemem. Diğer her şeyi tolore edebilirim. Aldatılma dahil.

Bir kadın aldatılmayı nasıl tolore edebilir, imkansız gibi bu söylediğiniz?
Çok affettim, o imkansız dediğin şey gerçekleşti. Aşk zaten her şeye rağmen ise aşk. Affettiğim adama “TELEViZYONDAKi  ÖPÜŞMELERE MERAKLIYIZ”aşıktım, kadına başka bir hal kazandırıyor, affetmek gerçekten erdem.

Haberin Devamı

Hülya Avşar akıllı kadın

On Kadın’a nasıl dahil oldunuz?
NTV Program Müdürümüz Ömer Özgüner ve ‘On Kadın’ moderatörümüz Çiğdem Anad’ın seçimi sonucu oradayım. Ben de çok tatlı ve komik kadınım. Aynı zamanda iyi düşünürüm. O yüzden seçtiler beni sanırım.

Bu programda ön plana çıkanlar olacaktır, birbirinizi kıskanmayacak mısınız?
İçeriden ne olur bilemem ama dışarıya yansıyan bir şey olmayacaktır. Kadınların hepsi kontrollü kadınlar, şuurlu ve bilinçli.

Ekranda veya radyolarda olmaması gereken üç şey nedir?
Samimiyetsizlik, canının sıkkın olduğunu belli etmek, gündemi takip etmemek.

Yazılı basını da sıkı takip ediyor ve bazı yazıları programa konu alıyorsunuz. Kimi okursunuz, kim iyi malzeme çıkartır?
Ayşe Arman, Cengiz Semercioğlu, Ahmet Hakan, Mine Kırıkkanat, Reha Muhtar, Hıncal Uluç, Elif Aktuğ. Seni çok kadınsı, çok seksi ve çok eğlenceli buluyorum. Yazıların çok malzeme oldu bize.

“Hülya Avşar kıllı bir kadın dediniz”, ortalık çalkalandı; bunu neden söylediniz?
Hülya Avşar'la aynı sitede 10 yıl oturdum, havuzda çok gördüm, şahidim yani (gülüyoruz). Şaka tabii! Kendisinin entelektüel kıllı kadınlar ölçümünden yola çıkarak bir
denklem kurdum. Entelektüel kadın ayda bir ağda yaptırıyorsa demek ki Hülya Avşar haftada bir yaptırıyor. O zaman Hülya kıllı!

Sizce ülkenin en güzel ve entelektüel kadını kim?
Nuray Mert. Dünyaya erkek olarak gelirsem, onunla evleneceğim. Entel, güzel ve seksi.

Kenan İmirzalıoğlu mu Kıvanç Tatlıtuğ mu?
Kıvanç Tatlıtuğ tabii. Duştan çıkmış hali çok seksi. Kenan'ı ıslak görmedim. Sadece çiftetellisini biliyorum.

Dizilerdeki öpüşme sahneleri sizce neden bu kadar ilgi görüyor, acaba kimse evinde öpüşmüyor mu?
Evdeki öpüşmeyi boşver. Bizim canımız bize hiç faydası olmayan öpüşmeyi çeker.

Haberin Devamı