Cadde Elon Musk'ın hayatını anlatacak filmin detayları!

Elon Musk'ın hayatını anlatacak filmin detayları!

12.11.2023 - 10:11 | Son Güncellenme:

Tesla, SpaceX ve yeni adı X olan Twitter'ın sahibi, ABD'li milyarder girişimci Elon Musk'ın ilgi çekici yaşamı ve etkileyici kariyeri detaylı bir şekilde ele alınacak. Teknoloji dünyasının popüler isminin biyografisini beyaz perdeye aktaracak yönetmen belli oldu.

Elon Muskın hayatını anlatacak filmin detayları

Forbes' dergisinin açıkladığı 'milyarderler listesi'nde 223.8 milyar dolarlık servetiyle zirvede bulunan Elon Musk'ın hayatı iddialı bir yapımla beyaz perdeye aktarılacak.

Haberin Devamı

Söz konusu film, Walter Isaacson imzasıyla geçtiğimiz eylül ayında yayımlanan biyografiden uyarlanacak. CNN'in eski başkanı ve CEO’su Isaacson, 5 Ekim 2011'de hayatını kaybeden Steve Jobs'ın da biyografisini yazmıştı.2015 yılında Michael Fassbender'ın Apple CEO'su olarak rol aldığı film de bu kitaptan sinemaya uyarlanmıştı.

Elon Muskın hayatını anlatacak filmin detayları

Biyografi kitabın yayın haklarını alan, daha çok korku ve gerilim türündeki filmleriyle tanınan Amerikan yapım şirketi A24, 52 yaşındaki iş insanını sinema severlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Elon Muskın hayatını anlatacak filmin detayları

OSCAR ADAYI YÖNETMEN İMZASI

'Requiem for a Dream' (Bir Rüya İçin Ağıt), 'Black Swan' (Siyah Kuğu) ve 'The Whale' (Balina) gibi filmlerde imzası olan Darren Aronofsky, Elon Musk filminin yönetmen koltuğunda oturacak.

Haberin Devamı

2010 yapımı Black Swan ile Oscar'a aday gösterilen Darren Aronofsky, son olarak Brendan Fraser'a 'En iyi Erkek Oyuncu' Oscar'ını kazandıran The Whale filmini yönetmişti.

Elon Muskın hayatını anlatacak filmin detayları

TARTIŞMALI KARARLAR!

Uzay şirketi SpaceX'i 2002'de kurarak dikkat çeken, aynı zamanda otomotiv şirketi Tesla'nın CEO'su olan Elon Musk, geçtiğimiz yıl Twitter'ı 44 milyar dolara satın alarak, sosyal medya platformunun mavi kuş logosunu kaldırmış ve ismini X yapmıştı.

Elon Muskın hayatını anlatacak filmin detayları

Dünyaca ünlü girişimci, birçok özelliğini değiştirdiği patforma yönelik aldığı oldukça tartışmalı kararlarla adından sıkça söz ettiriyor.