Cadde Emre Altuğ'dan 'Çağla Şıkel' açıklaması: Arkadaş değiliz, aynı çocukların anne-babasıyız!

Emre Altuğ'dan 'Çağla Şıkel' açıklaması: Arkadaş değiliz, aynı çocukların anne-babasıyız!

15.06.2022 - 13:04 | Son Güncellenme:

Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, Armağan Çağlayan'ın 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan Altuğ, utangaç biri olduğunu itiraf etti. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü isim, boşanmalarının ardından eski eşi ve çocuklarının annesi Çağla Şıkel ile ilişkisinin nasıl olduğunu da açıkladı.

Emre Altuğdan Çağla Şıkel açıklaması: Arkadaş değiliz, aynı çocukların anne-babasıyız

Şarkıcılığın yanı sıra oyunculuk da yapan ve son olarak 'Güldür Güldür Show'da izleyici karşısına çıkan Emre Altuğ, Armağan Çağlayan'ın sunuculuğunu üstlendiği YouTube'da yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu.

Haberin Devamı

Hakkında bilinmeyenleri anlatan Altuğ, lisenin ilk yıllarından itibaren tiyatro ve müzik ile uğraştığını bu sebeple derslerine yoğunlaşamadığı için hep sınıfta kalarak okuduğunu anlattı. Sonrada İstanbul Devlet Konservatuvarı'nda okurken; Dormen Tiyatrosu'nda yer alan Altuğ, oyunculukla başladığı kariyerine müzikle devam ettiğini söyledi.

Emre Altuğdan Çağla Şıkel açıklaması: Arkadaş değiliz, aynı çocukların anne-babasıyız

Yaklaşık üç yıl aşk yaşadığı Çağla Şıkel ile 2008 yılında nikah masasına oturan Altuğ'un bu evliğinden; 2009 yılında oğlu Kuzey, 2012 yılında da küçük oğlu Uzay'ı kucağına aldı.

ÇOCUKLARI İÇİN BİR ARAYA GELİYORLAR

Yedi yıllık evliliklerini 2015 senesinde noktalayan manken Çağla Şıkel ve şarkıcı Emre Altuğ, örnek bir aile oldu. Boşansalar bile çocukları için sık sık bir araya gelen ikili, örnek anne-baba olarak gösterilmeye devam ediyor.

Emre Altuğdan Çağla Şıkel açıklaması: Arkadaş değiliz, aynı çocukların anne-babasıyız

Haberin Devamı

ESKİ EŞİYLE İLETİŞİMİNİ ANLATTI

Bu konuyla ilgili Armağan Çağlayan'ın "Ben şunu merak ederim. Nasıl oluyor da oluyor? Çünkü bana göre sevgiliyken arkadaş olunmaz, arkadaşken sevgili olunmaz. Ben öyle düşünüyorum" demesi üzerine Altuğ konuştu.

Ünlü şarkıcı, "Biz arkadaş değiliz. Aynı çocukların annesi babayız, öyle bakmak lazım. Bizim bir arkadaşlığımız yok şey anlamında yani devamlı birbirimizle görüştüğümüz arkadaşlığımız yok doğal olarak yani. Ama egomuzu bir kenara bıraktık. Kolay bir şey de değiş onu söyleyeyim. Düşünsenize daha yeni ayrılmışsınız, boşanmışsınız illa ki ego savaşları, sürtüşmeler olacak " dedi.

"SERT BİR MANEVRA YAPIP, ÇOCUKLARI ÖN PLANDA TUTTUK"

Emre Altuğ, sözlerine; "Bir de şu var 10 sene bütün programınızı birini düşünerek yapmışsınız. Alışkanlıktan kurtulmak bile 6 ay alıyor. Fakat biz orada sert bir manevra yapıp çocukları ön planda tuttuk. Yani çocukların bundan etkilenmemesini sağladık. Aynı sokakta oturuyoruz biz. Dolayısıyla çocuklar yan eve geçiyorlar gibi hissetsinler istedi. Zaten boşanmayı öyle açıkladım. Çocuklara 'İki odanız var, iki oda da oyuncaklarınız var' dedi. Bizim kafamız böyle bastı. Dolayısıyla çocuklar hiçbir sıkıntı yaşamadılar" diye devam etti.

Emre Altuğdan Çağla Şıkel açıklaması: Arkadaş değiliz, aynı çocukların anne-babasıyız

"SEN BİZDE NE ZAMAN KALDIN?"

Haberin Devamı

"Sadece benim orada kaldığım zamanı Uzay hiç hatırlamıyor" diyen Altuğ, bununla ilgili bir anısını da şu sözlerle anlattı:

Hatta bir gün Uzay bir video gördü. Kuzey ve Çağla, beni doğum günümde pastayla uyandırıyor. Uzay şaşırdı, tanıdı odayı da annesinin odası. 'Sen bizde ne zaman kaldın?' dedi. (Gülüyor)

"NEFRET EDEREK AYRILMADIM"

Öte yandan Çağla Şıkel de daha önce verdiği bir röportajda eski eşi Emre Altuğ için, "Çocuklarımın babasından nefret ederek ayrılmadım. Hayatımıza arkadaş olarak, iyi anne-baba olarak devam ediyoruz" demişti.

Emre Altuğdan Çağla Şıkel açıklaması: Arkadaş değiliz, aynı çocukların anne-babasıyız