Cadde Emre Aydın'ın 'business class' isyanı: Sonradan görme, görgüsüz!

Emre Aydın'ın 'business class' isyanı: Sonradan görme, görgüsüz!

24.05.2022 - 15:36 | Son Güncellenme:

'Afili Yalnızlık', 'Hoşçakal', 'Bu Kez Anladım', 'Soğuk Odalar', 'Git' ve 'Son Defa' şarkılarıyla tanınan Emre Aydın, business class uçak biletlerini sosyal medya hesaplarından yayınlayan kişilere tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı, bu durumu 'görgüsüzlük' olarak nitelendirdi. Takipçilerinden, Emre Aydın'ın paylaşımına destek yağdı.

Emre Aydının business class isyanı: Sonradan görme, görgüsüz

Emre Aydın, geçtiğimiz yıllarda Gökhan Çınar'ın hazırlayıp sunduğu 'Katarsis' programına konuk olmuş, müzik piyasasına girdiği dönemi anlatmıştı: Müzik piyasasına girdiğim zamanki acemiliğim dışarıdan tarz olarak algılandı, sessizliğim bana artı katan bir imaja dönüştü.

Haberin Devamı

"AFİLİ YALNIZLIK BİRAZ ABARTILDI"

Önemli bir hayran kitlesi edindiği 10 Ekim 2006 çıkışlı ilk stüdyo albümü 'Afilli Yalnızlık' hakkında konuşan Aydın, "Afilli Yalnızlık hayatımın dönüm noktasıdır, projeyi yürüten herkes bu albüme çok inandı. Ben bile albümün bu kadar kişiye ulaşacağını düşünmemiştim. Hala arkasında güçlü bir şekilde durduğum bir albümdür, ama biraz abartıldığını düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Emre Aydının business class isyanı: Sonradan görme, görgüsüz

Ünlü şarkıcı, müzik hayatına başlamadan önceki günleriyle ilgili ise "Günde dört tane vesait değiştirip sonunu hiç görmediğim bir şeyi kovaladım. O dönemler ailemle aram iyi değildi. Okulum çok kötü gidiyordu ve maddi durumum çok iyi değildi, elimde sadece şarkılarım vardı. Ataköy’den Ulus’a kadar gidip geliyor ve zorlanıyordum hatta kimi zaman stüdyoda kalıyordum" demişti.

Haberin Devamı

YENİ SİNGLE

Kasım 2021'de ‘Ratatan’ adlı yeni şarkısını NFT olarak satışa sunan Aydın, NFT müziğini satın alan kişinin konserlerine yanında bir davetlisiyle katılabileceğini de açıklamıştı. Ünlü pop/rock sanatçısı, son olarak geçtiğimiz şubat ayında eski bir şarkı olan ‘Kör Kuyu’yu kendi yorumu ile müzikseverlerle buluşturmuştu.

"ZENGİN OLDUĞUNUZU GÖSTERMİYOR"

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Emre Aydın, business class uçak biletlerinin fotoğrafını Instagram'da paylaşanları hedef aldı. 3.1 milyon takipçisinin bulunduğu Twitter hesabından tepkisini dile getiren 41 yaşındaki müzisyen, şu ifadeleri kullandı:

Business uçak biletini göstermek için binbir çabayla çektiğiniz Instagram fotoğrafları sizin zengin olduğunuzu değil, bunun nadiren yaşadığınız bir durum olduğunu, bileti muhtemelen başkasına aldırdığınızı, sonradan görme veya görgüsüz falan olduğunuzu gösteriyor bilginiz olsun.

Emre Aydının business class isyanı: Sonradan görme, görgüsüz

"ALTINA İMZAMI ATARIM"

Bir takipçisinin "Aynısı arabasını gösteren için de olabilir" yorumuna, "Örnekler çok rahat çoğaltılabilir aşırı rahat" cevabını yazdı. "Hayatım da okuduğum en anlamlı tweetlerden biri", "Adam haklı beyler", "Çok güzel bir tespit, tebrik ederim", "İnsanlar zengin taklidi yapmayı çok sever", "Altına imzamı atarım" şeklinde yorumlar alan ünlü şarkıcı, "Bu konu başlığıyla ilgili atarımı da yaptığıma göre çizgi film izlemeye devam edebilirim. İyi günler" tweeti ile sözlerini noktaladı.

Yazarlar