Cadde ‘En baba hediye’

‘En baba hediye’

19.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ali Ağaoğlu, Babalar Günü’nde büyük bir sürpriz yaşarken, ünlü isimler de sosyal medyadan babalarına olan sevgilerini dile getirdi

‘En baba hediye’

Ünlü isimler babalarına olan sevgilerini sosyal medyadan yazarken, otomobil koleksiyonuyla bilinen Ali Ağaoğlu’na, oğlu Alican, kızı Sena ve damadı Koray Kırcal, Rolls Royce’un en son modeli Dawn serisini hediye etti. Çocukları, aylar öncesinden sipariş ettikleri 1 milyon 230 bin dolarlık (4 milyon 204 bin 920 TL) aracı, iş adamına önceki akşam Ortaköy’deki evlerinde verdikleri küçük bir partiyle sürpriz yaparak verdi. Otomobilin koltuklarının, şirketin kurumsal rengi orange olması, Ağaoğlu’nu duygulandırdı. İş adamı, çocuklarının hediyesini aldıktan sonra sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la Bebek turu attı. Rolls-Royce Dawn’ın yüzde 90’ı el imalatı olarak kişiye özel hazırlanıyor.

Haberin Devamı

İlk defa Halit babasız

Mart ayında hayata gözlerini yuman Halit Akçatepe’nin kızı Ebru Akçatepe de babasıyla çekilmiş fotoğraflarını yayınladı. Akçatepe, “Sensiz ilk Babalar Günü’m... Türkiye ilk defa, bizlere gülümsemeyi öğreten ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayan Halit babasız” diye yazdı.

‘En baba hediye’

‘Yol göstericim’

Sosyal medyada bu anlamlı günü kutlayan ünlü isimler en değerli varlıklarına duygusal mesajlar yazdı. Babası Sinan Fettahoğlu için Nur Fettahoğlu, “Babasına aşık bir kız olarak bütün bir çocukluğum ona özlemle geçti. Bazen senede sadece bir kez görürdüm, kocaman sarılır kokusunu içime çekerdim ki göremediğim günler bana yetsin diye. Gizli gizli ağlar gelsin diye dua ederdim. Yokluğunda hep eksik hissederdim kendimi, varlığı güç verirdi. Bazen isyan ederdim, öfkelenirdim, yanımızda yok diye ama bilirdim bizim için uzaklarda olduğunu... Babam benim idolüm ve yol göstericim” notunu yazdı.

Haberin Devamı

Düzyatan’dan destek

UNICEF’in hazırladığı Mahershala Ali, David Beckham, Daniel Cormier, Novak Djokovic, Lewis Hamilton, Hugh Jackman, Sachin Tendulkar, Thalía ve Chris Weidman’in destek olduğu ‘Süper Babalar’ kampanyasına Engin Altan Düzyatan da katıldı. Oyuncu, oğlu Emir Aras’la organizasyona destek verdi. Kampanya girişim, babalığı kutlamayı, sevginin, oyun oynamanın, korumanın ve iyi beslenmenin çocukların sağlıklı beyin gelişimi açısından taşıdığı önemi vurgulamayı amaçlıyor.