Cadde EN CENTiLMEN TÜRKLER

EN CENTiLMEN TÜRKLER

30.12.2014 - 20:28 | Son Güncellenme:

İş ve cemiyet hayatının ünlü kadınlarının oylarıyla belirlenen ‘Türkiye’nin En Centilmen Erkekleri’, önceki akşam düzenlenen bir davetle sahiplerini buldu.

EN CENTiLMEN TÜRKLER

Brooks Brothers markasının Akasya AVM’deki mağazasında bir araya gelen centilmen Türkler; Mehmet Barlas, Kenan İmirzalıoğlu ve Serdar Eren, ödüllerini Rahmi M. Koç’un elinden aldı.

Haberin Devamı

EN CENTiLMEN ERKEKLER
Stili ile yaklaşık 200 yıldır Amerika’da efsane haline gelen Brooks Brothers, ‘Türkiye’nin En Centilmen Erkekleri’ni seçti

Aralarında Pınar Tezcan, Hatice Aslan, Ayşegül Kodal, Fulya Gündoğdu ve Nuşin Oral’ın yer aldığı iş ve cemiyet hayatından ünlü kadınların oyları ile belirlenen ‘Türkiye’nin En Centilmen Erkekleri’, Brooks Brothers Akasya mağazasında düzenlenen yılbaşı partisinde açıklandı. Brooks Brothers Türkiye CEO’su Füsun Kuran’ın ev sahipliğinde gerçekleşen gecede, ‘Türkiye’nin En Centilmen Erkekleri’ olarak belirlenen Mehmet Barlas, Kenan İmirzalıoğlu ve Serdar Eren’e ödülleri iş adamı Rahmi Koç tarafından verildi. Davet boyunca keyifli halleri ile tüm dikkatleri üzerine çeken Rahmi Koç, esprileri ile herkesi güldürdü.