Ersin Süzer

Ersin Süzer

esuzer26@gmail.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

SERGEN YALÇIN PiYASA’DA SEZONLUK STANT KiRALADI



Gece kulüplerinde kişiye özel yer furyası mı başlıyor? İvana Sert’in Nişantaşı’ndaki mağazası restoran mı oluyor? İstanbul gecelerinin en seksi şovu nerede? Türkçe kulüplere bir yenisi ekleniyor. Türkbükü’nün bol ödüllü mekanın sahibi Vedat Semiz otelini satıyor.




Bu kış Türkçe müzik yapan kulüpler çokça gündeme gelecek demiştim. Yanılmamışım. Ünlü isimler artık bu mekanların müdavimi olmaktan öteye geçiyor. Geçen günlerde Harbiye’deki Piyasa’ya uğradım. Burada öyle lüks gece kulüplerindeki gibi loca filan yok. Sadece duvara monte edilmiş ufacık stantlar ve kocaman bir masa var. Mekan ufak, ilgi çok olunca, gece yer bulmak zorlaşıyor. Ünlü isimler müdavimi olduğu yerde ortada kalmamak için stant kiralamaya başlamış. Mekanın müdavimlerinden Sergen Yalçın, DJ kabinin hemen önündeki standı bütün kış boyunca kiralamış. Hatta Piyasa’dakiler ‘S.Y’ye rezervasyonludur’ diyerek bunu ilan etmiş. Piyasa’nın ortaklarından Sabi Totah’a sordum. “Kaç lira aldınız?” diye. Herhangi bir rakam vermedi. Bazı restoranlarda ünlü isimlerin masaları vardır. Ama ilk kez gece kulübünde bir ünlünün adına stant kiraladığına şahit oldum.


Gecelerin en seksi şovu


Nahide’yi diğer gece kulüplerinden ayıran en temel özelliği şovlarıdır. İzzet Çapa’nın Cahide’den bu yana kulüplerinde şov eksik olmaz. Nahide’de geçen yazdan beri oldukça iddialı şovlar yapılıyor. Bekarlığa veda partilerinin en çok yapıldığı kulüp Nahide’de cumartesi gecesi 10 gelin adayının partisi vardı. Hepsi birden sahneye çıktı. Kınalar yakıldı. Gecenin şovu erkek striptizciden geldi. Gelin adaylarının tam ortasında striptiz yaptı. Bugüne kadar gördüğüm en iddialı şovlardan biri olduğunu söyleyebilirim. Gelin adaylarına duyurulur.


İlk kez Yıldız Tilbe’yi izleyeceğim

Yıldız Tilbe’yi bugüne kadar hiç sahnede izlememiştim. Salı gecesi Tilbe Nahide’nin sahnesinde olacakmış. En çok taklidi yapılan Tilbe’nin gerçek sahne performansını merakla bekliyorum.


ivana Sert’in mağazası restoran oluyor

Geçen yazın en çok gündeme gelen isimlerinden biri İvana Sert’ti. İvana Sert’in geçen yazın başında Nişantaşı Atiye Sokak’ta açtığı mağazasının, Göcek’in ünlü restoranlarından biri olacağını duydum. Atiye Sokak’ın hemen başındaki mağaza eğer anlaşma sağlanırsa önümüzdeki günlerde restoran ve bar olarak hizmet verecek.



Bir Türkçe kulüp daha geliyor

Türkçe müzik yapan mekanların sayısı artar dedim, hemen haberi geldi. Sahnelerin haylaz çocuğu Arto ve Ataberk Beyoğlu’ndaki 11.11’in altındaki yerde sadece Türkçe müziğin çalınacağı bir kulüp açmak için kolları sıvamış.



Türkbükü’nün en lüksü satılıyor

Türkbükü’nün simgesi ve en lüks otellerinden biri olan bol ödüllü Ada Otel satılıyor. Geçen günlerde Vedat Semiz’le karşılaştım ve Ada Otel’i satışa çıkardığını söyledi. Semiz, Türkbükü’nde çok sıkıldığı için koyun en lüks otelini satmaya karar vermiş.