Ersin Süzer

Ersin Süzer

esuzer26@gmail.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

ÜNLÜLERiN ÇOCUKLARI iŞLETMECi OLDU


Eğlence sektörü gün geçtikçe daha da popüler bir meslek haline geliyor. Özellikle İstanbul yabancıların yeni gözdesi. Popüler birçok yabancı restoran zinciri İstanbul’a birer birer düşüyor.
Yabancıların İstanbul’a gelme nedeni gelecekte İstanbul’un turizm patlaması yaşayacak olması. Bir taraftan yabancılar bir taraftan ünlü ailelerin çocukları da eğlence sektörüne el atmış durumda. Aslında ilk olarak işadamı Mustafa Süzer’in oğulları Serhan ve Baran Süzer, Kentucky Fried Chicken ve Pizza Hut’ı Türkiye’ye getirmişlerdi. BugünTürkiye’de birçok şubesiyle hizmet veriyor.
Sezen Aksu’nun oğlu Mithatcan Tepebaşı’nda 11.11 adında bir gece kulübü açtı. Gece kulübü tasarım ödülü aldı. Eski başbakanlarımızdan Tansu Çiller’in oğulları Berk ve Mert Çiller genç kuşak işletmeci Uğur Karabayır’la sektöre çok hızlı daldı. Özellikle Asmalımescit’i mesken tuttular.
Hardal, October Fast, Rigatoni, Torro ve yazlık mekanları Up Lounge’ı işletiyorlar. Hardal’ın önümüzdeki günlerde Nişantaşı Atiye Sokak’ta ilk şubesini açmaya hazırlanıyorlar. Yine eski başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz’ın oğulları Hasan ve Yavuz Yılmaz’ın Nişantaşı’nda Uzakdoğu mutfağını servis eden Quick China ve İtalyan mutfağına sahip Elio adında restoranları var.
Ayrıca Sellenium Residence Cafe Fiera’yi işletiyorlar. Ünlü işletmeci Celal Çapa’nın oğlu da babasının yolunu takip etti ve Minyon adında bir restoran bar açtı. Son olarakta ünlü yönetmen ve yapımcı Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin de gece hayatını seçenler arasına katıldı ve Şişhane’de Rook adında bir kafe-bar açtı. Rook bu gece İstanbul’a "Merhaba" diyor.

Fadıllıoğlu Kuum Otel’le flört halinde
Eğlence sektörünün duayenlerinden biri olan Metin Fadıllıoğlu’nun Türkbükü’ndeki Kuum Otel'in işletmeciliğini alacağı dedikoduları dolaşıyor. Umarım anlaşma sağlanır. Ulus 29 gibi bir marka Türkbükü’ne çok yakışır.

Kadın meyhaneci Beyza Gürbüzer yazın Bodrum Port’ta
Türkiye’nin ender kadın meyhanecilerinden biri Beyza Gürbüzer, son üç yıldır İstanbul’daki iki Kalamata meyhanesinin başında. Beyza Gürbüzer, bu yazın Bodrum’un yeni marinası Bodrum Port’ta Kalamata meyhaneyi açıyor. Beyza’nın mezeleri yazın başka olur. Hele deniz kıyısında. Masamı hazır tut Beyza Hanım, ilk müşterin benim.

Bu performans kaçmaz
Beyoğlu’ndaki 360 İstanbul çok güzel bir şova imza atmaya hazırlanıyor. Avustralya’nın birçok ödüle sahip ikilisi 'Strings on Fire' akrobatik hareketlerle birlikte, kemanlarından ateş çıkaracak performans sergiliyorlar. İkilinin muhteşem sahne şovu 27 Nisan’da. Kaçırmayın derim.

Bebek’te son durum
Baharda İstanbul’un en gözde semtlerinden biri olan Bebek, artık geceleri hiç uyumuyor. Geçen hafta sonu Bebek’te adım atacak yer yoktu. Lucca yine ağzına kadar doluydu. Bebek’in ünlü balıkçısı Poseidon’a uğradım. İstanbul’daki balıkçılar bence çok eskimişler. Acilen elden geçmeleri gerekiyor. Hele tuvaletleri fena halde. Haftaya balıkçıları mercek altına alacağım, benden söylemesi. Yeni açılan Chilai’yi gece gençler istila ediyor. Kapısı çok kalabalıktı. Bebeğin en dikkatimi çeken ismi Özgür Şef oldu. Şef kıyafetiyle Bebek’e renk katıyor.

AnjelIque yazı yİne erken getİrdİ
Son yıllarda Anjelique yazın haberci gibi oluyor. Yazlık mekanlar arasında ilk önce Anjelique yazı getiyor. Anjelique’in bu akşam yazlık bölümü açıyor. Açılış için dışarıda olacaksanız kalın giyinin derim.

İzzet Çapa’dan Bİrahane
Bu kışın en sessiz sedasız ismi olan İzzet Çapa’nın Lounge Table Supermarket’in bir bölümünü Birahane yapacağını duydum. Nişantaşı’nın modern ve birahane ihtiyacı vardı. Akıllıca.

24 saat kesİntİsİz servİs Antalya’da
Günün her saati servis vermesiyle adını duyuran Chocolate, yazın Türkbükü’nde sonra Antalya Lara’da şube açıyor. Anlaşılan bu yaz Antalya’da da 24 saat yemek servisi var.