Cadde Eşinden ayrıldığından beri yollarda yaşıyor! 'Şu anda bir evim bile yok'

Eşinden ayrıldığından beri yollarda yaşıyor! 'Şu anda bir evim bile yok'

11.01.2024 - 12:57 | Son Güncellenme:

'Aquaman'ın yıldızı Jason Momoa ile 'Cosby Ailesi' oyuncusu Lisa Bonet, iki sene önce ayrıldıkları duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde resmi olarak boşanmak için mahkemeye başvuran ikiliden Momoa, Bonet'ten ayrılmasını ardından 'yollarda' yaşadığını açıkladı.

Eşinden ayrıldığından beri yollarda yaşıyor Şu anda bir evim bile yok

'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı 'Khal Drogo' karakteriyle ünlenen, daha sonra çizgi roman karakteri 'Aquaman'e hayat veren Jason Momoa, 2005'te 'çocukluk aşkım' dediği Lisa Bonet ile ilişkiye başlamıştı.

Haberin Devamı

Bonet ve Momoa, Ekim 2017'de dünyaevine girmeye karar vermişti. Çiftin kızı Lola Iolani Temmuz 2007'de, oğlu Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha ise Aralık 2008'de dünyaya gelmişti.

Eşinden ayrıldığından beri yollarda yaşıyor Şu anda bir evim bile yok

"BİRBİRİMİZİ ÖZGÜR BIRAKIYORUZ"

Ünlü oyuncular, Ocak 2022'de sürpriz bir kararla birlikteliklerini sonlandırdıklarını duyurmuştu. Bonet (54) ile Momoa (42), sosyal medyada ortak bir açıklamaya imza atarak şu ifadeleri kullanmıştı:

Bunu paylaşma nedenimiz haber değeri taşıması değil. Ancak hayatlarımızda saygınlık ve dürüstlükle hareket ediyoruz. Aramızdaki sevgi devam ediyor. Birbirimizi, olmak istediğimiz kişi olmayı öğrenmek üzere özgür bırakıyoruz.

Eşinden ayrıldığından beri yollarda yaşıyor Şu anda bir evim bile yok

"HER ZAMAN TUHAF BİR YERLERDEYİM"

Ayrılık açıklamasından iki yıl sonra boşanmak için harekete geçen ünlü çiftten Jason Momoa, son olarak Lisa Bonet'ten ayrılmasını ardından 'yollarda' yaşadığını açıklamasıyla gündeme geldi. Entertainment Tonight'a konuşan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Şu anda bir evim bile yok. Oradan oraya giderken yollarda yaşıyorum. Her zaman tuhaf bir yerlerdeyim. İnsanlar beni kasabalarında gördüklerinde çok şaşırıyor, 'Hey, bizim memleketimizde ne işin var?' diyorlar.

Eşinden ayrıldığından beri yollarda yaşıyor Şu anda bir evim bile yok

GÖÇEBE YAŞAM TARZI DEVAM EDECEK

Haberin Devamı

Ünlü isim, göçebe yaşam tarzının yakın gelecekte de devam edeceğini ve şu an üzerinde çalıştığı 'On the Roam' projesi bittikten sonra 'Minecraft' filmini çekmek üzere Yeni Zelanda'ya gideceğini açıkladı.