Cadde Esra Bilgiç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kanunsuz Topraklar dizisinin Gülfem'i Esra Bilgiç hakkında bilinmeyenler...

Esra Bilgiç kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kanunsuz Topraklar dizisinin Gülfem'i Esra Bilgiç hakkında bilinmeyenler...

06.10.2021 - 17:57 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında bu akşam ekrana gelecek olan yeni dizi Kanunsuz Topraklar dizisinin başrol oyuncusu Esra Bilgiç kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan dizide Gülfem karakterine hayat veren Esra Bilgiç geçtiğimiz sezon Ramo adlı dizide Sibel Yıldırım karakterine hayat vermişti. Peki Esra Bilgiç kimdir, hangi film ve dizilerde rol aldı?

Esra Bilgiç kimdir, kaç yaşında ve nereli Kanunsuz Topraklar dizisinin Gülfemi Esra Bilgiç hakkında bilinmeyenler...

Esra Bilgiç kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Fox TV ekranında bu akşam ilk bölüm ile ekrana gelecek olan Kanunsuz Topraklar adlı dizide Uğur Güneş ile başrolleri paylaşan Esra Bilgiç hakkında araştırmalar devam ediyor. TRT'nin başarılı dizisi Diriliş Ertuğrul ile oyunculuk kariyerine adım atan Esra Bilgiç, Bir Umut Yeter, Ramo ve son olarak Kanunsuz Topraklar adlı dizilerin oyuncu kadrosunda yer aldı.

Haberin Devamı

ESRA BİLGİÇ KİMDİR?

Esra Bilgiç 14 Ekim 1992 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Manken ve oyuncu olan Esra Bilgiç oyunculuk kariyerine TRT 1 ekranında 2014-2018 yılları arasında yayımlanan Diriliş Ertuğrul dizisi ile adım attı.

2014-2018: Diriliş Ertuğrul

2014-2019 arası 5 sezon yayımlanan TRT 1'in başarılı dizisi Diriliş Ertuğrul ile oyunculuk kariyerine adım atan Bilgiç, dizide Engin Altan Düzyatan ve Hülya Darcan gibi isimlerle başrolde yer aldı. Dizide 4 sezon boyunca Halime Hatun karakterini canlandırarak dünyanın pek çok ülkesinden hayran kitlesi edinen oyuncu, performansıyla Sosyal Farkındalık Ödülleri: En İyi Kadın Dizi Oyuncusu ve Anadolu Medya Ödülleri: Yılın Dizi Oyuncusu ödüllerini kazandı.

Haberin Devamı

2018-2021: Bir Umut Yeter ve Ramo

Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra, erken final yapan Bir Umut Yeter dizisinde 6 bölüm Derya Akar rolünü canlandırdı. Bir senelik aranın ardından, 2020-2021 yılları arasında Show TV'de yayımlanan Ramo dizisinin başrolünde Sibel Kaya karakterini canlandırdı.

Kişisel hayatı

Esra Bilgiç, 2014 yılından beri beraber olduğu Türk futbolcu Gökhan Töre ile 21 Ekim 2017 tarihinde evlendi. 17 Haziran 2019 tarihinde çift tek celsede boşandı. Bilgiç Bilkent Üniversitesi'nde öğrenim görmektedir. Bir erkek kardeşi vardır.

Ödüller ve adaylıklar

Sosyal Farkındalık Ödülleri: En İyi Kadın Dizi Oyuncusu (kazandı)

Anadolu Medya Ödülleri: Yılın Dizi Oyuncusu (kazandı)

Türkiye Gençlik Ödülleri: En İyi Kadın Dizi Oyuncusu (aday)