Cadde Esra Dermancıoğlu: Tükeniyoruz tabii ki, insanız!

Esra Dermancıoğlu: Tükeniyoruz tabii ki, insanız!

28.11.2022 - 07:38 | Son Güncellenme:

'Muhteşem Yüzyıl: Kösem', 'Doksanlar' ve 'Kırgın Çiçekler' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı; 'Tükenmişlik sendromu yaşıyorum' paylaşımıyla gündem olmuştu. Son olarak Etiler'de kameralara yansıyan Dermancıoğlu, muhabirlerin konuyla ilgili sorularına yanıt vererek; dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Esra Dermancıoğlu: Tükeniyoruz tabii ki, insanız

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET

Haberin Devamı

Bir döneme damga vuran 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisindeki 'Mukaddes' karakteri ile hafızalarda yer eden Esra Dermancıoğlu, geçtiğimiz aylarda aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabında 19 yaşına basan kızı Refia ve ihanet nedeniyle ayrıldığı eski eşi Mehmet Esen'le birlikte videosuna yer vermişti.

Son olarak 'Bir Küçük Gün Işığı' dizisiyle ekranlarda olan Dermancıoğlu, kızı Refia'nın bebeklik görüntüsüne şu mesajı yazmıştı:

Refoşum 19 yaşında, artık bebekliğini paylaşabilirim. Memoşum, ben ve Refoşumuz... Ne tatlı bir dönemdi benim için. Şimdi dönüp baktığımda ne korunaklı ve kötülüklerden, yalandan, sahtekarlıklardan uzak, mis gibi bir zaman dilimindeymişim. Ne mutlu bana.

Esra Dermancıoğlu: Tükeniyoruz tabii ki, insanız

"YARDIM İSTİYORUM"

Ünlü isim, önceki hafta ise çok konuşulan sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek; "Tükenmişlik sendromu yaşıyorum" demişti. Oyuncu, dikkat çeken paylaşımında ayrıca takipçilerine; "Psikiyatrlardan yardım istiyorum, fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz" sözleriyle seslenmişti.

Haberin Devamı

"SİZLER DE TÜKENMİYOR MUSUNUZ?"

53 yaşındaki Esra Dermancıoğlu, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Etiler'de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Dermancıoğlu, basın mensuplarının sohbet etme isteği üzerine; "Arkadaşlar çalışıyorum, çalışıyorum ve çalışıyorum" diyerek güldü.

Oyuncu, 'tükenmişlik sendromu' paylaşımıyla alakalı konuşarak, "Öncelikle sosyal medyada yapılan paylaşımlarım ile alakalı fikir hırsızlığına hayır diyorum. Paylaşımıma gelirsek de, tükeniyoruz tabii ki arkadaşlar, insanız. Sizler de tükenmiyor musunuz? Fotoğrafın altına da 'Daha Dün Annemizin' şarkısını koydum" dedi ve kahkaha attı.

"ÇOCUĞUM VAR"

Dermancıoğlu, geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamada, "Bekar bir kadını canlandırmak istiyorum" cümleleriyle ilgili soruları da cevaplayarak; "Tabii çok isterim öyle bir kadın karakterini canlandırmak. Hani vardır ya 50 yaşında ya da 60 yaşında hiç evlenmemiş kadınlar, öyle bir rol işte. Psikolojileri farklı olur. Öyle bir karakter değişik ve güzel olurdu" dedi.

Esra Dermancıoğlu: Tükeniyoruz tabii ki, insanız

Ünlü isim, gazetecilerin "Çevrenizde var mı böyle insanlar?" sorusuna da; "Beni kast ediyorsanız, çocuğum var arkadaşlar. Çevremdeki tabii ki böyle insanlar da var" diye yanıt verdi. Ardından aracına binen oyuncu, oradan ayrıldı.

"SEN BENİ ALDATIYOR MUSUN?"

Haberin Devamı

Öte yandan Esra Dermancıoğlu, Nisan 2021'de Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalında yayınlanan 'Gör Beni' programına katılmış, eski eşi Mehmet Esen'den ihanet nedeniyle ayrıldığını anlatmıştı:

Bir seyahate gideceğiz. O gece arkadaşlarımız gitti, berjerde oturuyoruz. Birden, 'Bir şey mi oldu, sen beni mi aldatıyor musun?' dedim, 'evet' dedi. Sonra konuştuk, çok konuştuk. Sonra da boşandık. Şimdi çok tatlıyız. Benim kızımın babası, çok da şeker bir adam. Ama yani sıkılmış. Bir erkeğin beni aldatması bana asla bir sorun değil. Bunu adalet sistemine de sokmuyorum. Bir erkeğin ya da bir kadının birbirini aldatma konusunu asla adalet içine sokmuyorum. Bu başka bir güdü, istemiyordur başka bir şeydir.