Cadde Esra Dermancıoğlu: Türk erkeklerini seviyorum!

Esra Dermancıoğlu: Türk erkeklerini seviyorum!

09.12.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Esra Dermancıoğlu, önceki gece Kuruçeşme'de bir mekanda 55. yaş gününü kutladı. Geçtiğimiz günlerde İtalya tatiline giden oyuncuya muhabirler, "Türk erkekleri mi, İtalyan erkekleri mi?" sorusuna yöneltti. Ünlü oyuncu ilk başta kararsız kalsa da soruya yanıt verdi.

Esra Dermancıoğlu: Türk erkeklerini seviyorum

Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, çarpıcı bir itirafta bulunmuştu. Eski eşinin kendisini aldattığını söyleyen Dermancıoğlu, "Biz bir seyahate gideceğiz. O gece misafirlerimiz gitti, berjerde oturuyoruz. 'Sen beni aldatıyor musun?' dedim. 'Evet' dedi. Sonra konuştuk, çok da konuştuk. Ardından da boşandık. Şimdi çok tatlıyız. Benim kızımın babası çok da şeker bir adam ama yani sıkılmış..." diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

ESKİ EŞİ ORTAYA ÇIKTI

Daha önce eski eşi tarafından aldatıldığını söyleyen Esra Dermancıoğlu, şimdiye kadar adını bile açıklamadığı eski eşi ile bir araya gelmişti.

Esra Dermancıoğlu: Türk erkeklerini seviyorum

"GEL SANA MAKARNA YAPAYIM"

Kızı Refia ve eski eşiyle birlikte çekilen fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Dermancıoğlu, paylaşımına, "Çok hoşça kal Refoşumuz... Memo arada bir gel sana makarna yapayım" notunu düşmüştü.

Esra Dermancıoğlu: Türk erkeklerini seviyorum

"HER ŞEY ÇOK GÜZEL"

Esra Dermancıoğlu, önceki gece Kuruçeşme'deki Komşu adlı mekanda 55. yaş gününü kutladı. Dostları ile bir araya gelerek doğum gününü kutlayan Dermancıoğlu, "Her şey çok güzel. Dostlarım sağ olsun yalnız bırakmadılar beni" dedi.

"DANSTA YETENEKLİ DEĞİLİM"

Sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündem olan Esra Dermancıoğlu, "Ben de bazen kimseyi anlamıyorum. Sosyal medya böyle bir şey. Bazıları beğenir bazıları beğenmez. Ben dansta yetenekli değilim. Ama ben dans ederken keyif alıyorum" diyerek güldü.

Esra Dermancıoğlu: Türk erkeklerini seviyorum

Haberin Devamı

"ERKEK İŞTE YANİ"

Geçtiğimiz günlerde İtalya tatiline giden oyuncuya muhabirler, "Türk erkekleri mi, İtalyan erkekleri mi?" sorusunu sorunca oyuncu, "Erkek işte yani... Ben seviyorum Türk erkeklerini ya" diyerek kararsız kalsa da Türk erkekleri cevabını verdi. Dermancıoğlu, mekandan çıktığı esnada yoldan geçen hayranları ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Esra Dermancıoğlu: Türk erkeklerini seviyorum