Cadde Esra Erol, Sapanca'da kır düğünüyle evlendi

Esra Erol, Sapanca'da kır düğünüyle evlendi

12.07.2010 - 14:26 | Son Güncellenme:

Ünlü evlenme programı sunucusu, bu kez kendisi gelinlik giydi

Esra Erol, Sapancada kır düğünüyle evlendi

Esra Erol, Sapancada kır düğünüyle evlendi
TELEVİZYONDA evlenme programı sunan ve çok sayıda kişinin evlenmesine aracı olan Esra Erol, bu kez kendisi gelinlik giydi. Esra Erol ve Ali Özbir'in Sapanca Güral Otel’de yapılan kır düğününe iş, sanat ve eğlence camiası büyük ilgi gösterirken, damat eşine son model lüks bir otomobil hediye etti.

Erol ve Özbir'in düğününe Seda Sayan, Banu Zorlu, Behzat Uygur, Eda Koç, Gökçe Karahan, İnci Nalbant, İpek Tanrıyar, Melike Öcalan, Merve Sevi, Pelin Sönmez, Oylum Talu, Pınar Aylin, Selami Şahin, Safiye Soyman, Sibel Turnagöl, Tanyeli, Hatice, Zerrin Özer ve çok sayıda davetli katıldı. Havai fişekler ile otelden çıkıp piste gelen Esra Erol ilk dansı sonrasında mikrofonu eline alarak mutlu olduğunu belirtip davetlilere teşekkür etti. Damat Ali Özbir ise Erol’un tüm ısrarlarına rağmen konuşmadı.

Çifti ilk kutlayan Güral Otel’in sahibi Nafi Güral oldu. Genç çift, davetlilerin bulunduğu masaları tek tek dolaşarak sohbet etti. Gecenin sürprizi ise damat Ali Özbir’in Erol’a aldığı son model bir lüks otomobil oldu.

Düğün sonunda otelde bir gün kalan çift, balayı için ise Çeşme’yi seçti.

SEDA SAYAN SEVGİSİLİYLE KATILDI Geçtiğimiz aylarda Onur Şan’dan boşandıktan sonra Atilla Altay ile aşk yaşamaya başlayan Seda Sayan düğüne sevgilisi ile katıldı. Rahat hareketleri ile dikkat çeken Seda Sayan sevgilisi ile görüntülerini çeken gazetecilere gülümserken, Atilla Altay ise objektiflerden rahatsız olduğunu tavırlarıyla gösterdi.

ÖZER: ŞİMDİKİ EVLİLİKLERE İNANMIYORUM Düğüne katılan daha önce başından evlilikler geçen Zerrin Özer ise şimdiki evliliklere inanmadığını söyledi. Muhabirlerin “Darısı sizin başınıza. Gelinin ayakkabısının altına ismini yazdırdınız mı ?” sorusuna “O kadar aciz değilim oraya yazdırayım. İstesem yarın evlenirim. Kendine güveni olmayan insanlar bunu yapıyor. Artık evlilikler flört oluyor. Simdiki evliliklere inanmıyorum. Bu zamanki ilişkilere de inanmıyorum. Eskiden evleniyorlarmış” dedi.