Cadde Evlilik Hakkında Her Şey Hande kimdir, gerçek adı nedir? Naz Elmas eşi kim, kaç yaşında, nereli?

Evlilik Hakkında Her Şey Hande kimdir, gerçek adı nedir? Naz Elmas eşi kim, kaç yaşında, nereli?

05.04.2022 - 18:02 | Son Güncellenme:

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine Naz Elmas, Hande karakteri ile dahil oluyor. Başarılı oyuncunun hayatı ise aramalra konu oldu. Elmas, İstanbul'da doğdu ve henüz öğnreic iken Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz ile birlikte oynadı. Peki, Naz Elmas kimdir, nereli?

Evlilik Hakkında Her Şey Hande kimdir, gerçek adı nedir Naz Elmas eşi kim, kaç yaşında, nereli

Naz Elmaz, FOX ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Evlilik Hakkında Her Şey'e Barış Kılıç'ın canlandırdığı Efe'nin eski eşi rolü ile katılıyor. Oyuncu, son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosunda bulunuyordu. İşte, Naz Elmas hayatı...

Haberin Devamı

NAZ ELMAS KİMDİR?

Elmas, 16 Haziran 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet'te, liseyi ise Özel Kalamış Lisesinde okudu. Üniversite son sınıftayken Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz'in sevgilisi Havin'i canlandırdı. G.O.R.A filminde konuk oyuncu oldu. Sonrasında Candan Öte adlı dizide Gülen rolünü canlandırdı. 2007 yılında El Gibi adlı dizide oynadı. Televizyon reklamlarında da yer alan Naz Elmas, Doktorlar dizisinde "Eylül" karakterini canlandırdı. Nefes dizisinde rol aldı.

2011 yılında Ay Tutulması adlı diziyle oyunculuk kariyerine devam eden oyuncu, sonrasında Bir Ömür Yetmez adlı dizide "Melek" karakterini oynadı. 2012 yılında Ustura Kemal dizisinde Rum kızı Angeli karakterini canlandırdı. 2013 yılında Güzel Çirkin dizisinde oynadı. 2014 yılında çekilen Stajyer Mafya filminde oynadı. 2014 sonbaharında TRT 1'de yayınlanan Filinta (Bir Osmanlı Polisiyesi) dizisinde yer almıştır.

Haberin Devamı

Naz Elmas'ın 2019 yılından bu yanan Erol Özmandıracı ile evli olduğu biliniyor.