Cadde Eylül Öztürk-Barış Kenan Özkan çifti Mısır'da aşk tazeledi

Eylül Öztürk-Barış Kenan Özkan çifti Mısır'da aşk tazeledi

19.04.2023 - 17:44 | Son Güncellenme:

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, iş insanı eşi Barış Kenan Özkan ile ayrılık kararı aldığı dedikodularına sosyal medya hesabından paylaştığı aile fotoğrafı ile son noktayı koydu.

Eylül Öztürk-Barış Kenan Özkan çifti Mısırda aşk tazeledi

Barış Kenan Özkan ile evliliğinde sorun yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Eylül Öztürk, çocukları Ailece, Alex ve eşi ile birlikte Mısır’ın Sharm El Sheikh kentine tatile gitti.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından ailesiyle beraber 2321 kilometre uzaktan mutluluk pozunu yayınlayan Eylül Öztürk, bu paylaşım ile hakkında çıkan ayrılık dedikodularını yalanlamış oldu.

Eylül Öztürk-Barış Kenan Özkan çifti Mısırda aşk tazeledi

"HER EVLİLİKTE OLUYORMUŞ"

Fenomen, boşanma haberlerine yine sosyal medya üzerinden yanıt vermişti. Ünlü isim, "Ben de hatalıyım ama artık çok dolmuştum" itirafıyla adından söz ettirmişti.

Eylül Öztürk-Barış Kenan Özkan çifti Mısırda aşk tazeledi

Biz yedi yıldır evliyiz, hatta sekiz olacak. Çocuklar olduktan sonra dengelerimiz değişti ve bu her evlilikte oluyormuş. Biz bu dengeleri oturtmaya çalışıyoruz ama başaracağız; yoksa boşanmak en kolayı. Profesyonel destek de alıyoruz. Ben atlatabileceğimizi düşünüyorum ve bunun için çabalıyorum. Eşimi, çocuklarımı ve ailemi çok seviyorum. Elimden geleni de yapacağım. Ben de hatalıyım, bu konuyu buraya taşıdım ama artık çok dolmuştum ve paylaşacak birini aradım. İyi ki de yapmışım, çok güzel motivasyon mesajları aldım.