Cadde ‘EZEL’i RAKiPLERiN KAPIŞMASI

‘EZEL’i RAKiPLERiN KAPIŞMASI

26.04.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin en kapsamlı televizyon ödülleri önceki akşam Antalya’da sahiplerini buldu. İsmail Cem Televizyon Ödülleri töreni, kazananların sevinci, kaybedenlerin protestosuyla hareketlendi. Antalya uluslararası standartta bir organizasyona daha kavuşurken, tartışmalar Türk standartlarını aşamadı

‘EZEL’i RAKiPLERiN KAPIŞMASI

-Altın Portakal Film Festivali’nden sonra bir organizasyona daha ev sahipliği yapan Antalya, bundan böyle sezonu nisanda televizyonla açıp, ekimde sinemayla kapatacak.
- Mardan Palace Otel’de düzenlenen törenin galibi dokuz ödülle ‘Ezel’ dizisi oldu. En iyi kadın oyuncu kategorisinde Beren Saat’le yarışan Özgü Namal, “Zorlu rakiplerim vardı ama ödül bana geldi” diye konuştu.
- ‘Ezel’in zaferi, yapımcılar ve adaylar arasında tartışma yarattı. ‘Hanım’ın Çiftliği’nin yapımcısı Faruk Turgut, “Tuhaf bir oyun oynandı. Seneye kesinlikle katılmıyoruz ” dedi.
- Kurtlar Vadisi ekibi “Bu sene aday olmayalım” diyerek törene katılmadı.
- İsimleri açıklanmayan bazı dizi oyuncularının “Birinci olacağımızı garanti ederseniz törene katılırız” dediği iddia edildi.
- Kategorisinde Kenan İmirzalıoğlu’yla yarışan Kıvanç Tatlıtuğ, ödülü kaptırdığı meslektaşını kutladı. İkili , Tempo’nun partisinde birlikte dans etti.
- TRT’den törene katılım olmadı. İsmail Cem, 1974-75 arası TRT?genel müdürlüğü yapmıştı.

Haberin Devamı



ABi KARDEŞ KAVGASI
Kenan İmirzalıoğlu’nun Selçuk Yöntem’le yaşadığı tartışma gecenin en şok edici olayıydı. CADDE’nin Parti Ajanı’nın şahit olduğu, davetliler önünde gelişen olayda, İkili arasında itişmeye varan bir gerginlik yaşandı. İmirzalıoğlu, konuyla ilgili, “Aramızda kavga olsa da, bu abi-kardeş kavgasıdır” dedi.