Cadde Fashion Week’le moda dolu hafta

Fashion Week’le moda dolu hafta

11.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Fashion Week dün Jale Hürdoğan’ın koleksiyonuyla açıldı. Defileye bordo gökmavisi, gri ve siyahlar damga vururken, oyuncu Derya Şensoy da podyuma çıktı

Fashion Week’le moda dolu hafta

Türkiye’nin en büyük moda etkinliği Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul dün başladı. 10-14 mart tarihleri arasında Antrepo 3 Tophane’de yapılacak etkinlik yine her yıl olduğu gibi ünlü modacılarla sektörün önde firmalarını bir araya getirecek. Sonbahar-Kış 2014-2015 koleksiyonlarını sergileyecekler arasında yeni isimlerlerle birlikte her yıl etkinlikte yer alan ünlü modacılar da yerlerini aldı.

Ünlüler katıldı
Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul presented by American Express kapsamında Sonbahar/Kış 2014 koleksiyonlarını sergileyecek olan tasarımcılar ve markalar arasında Arzu Kaprol, Atıl Kutoğlu, Erol Albayrak, Gamze Saraçoğlu, Hakan Akkaya, Özgür Masur, Özlem Erkan, Özlem Kaya, Raisa-Vanessa Sason, Simay Bülbül, Utopian by Studio Kaprol, Zeynep Mayruk ve Zeynep Tosun gibi birçok isim bulunuyor.
İstanbul Fashion Week dün Jale Hürdoğan’ın 2014 Sonbahar-Kış koleksiyonu ‘İlk Tadışta Aşk’la başladı. Koleksiyonun imaj fotoğraflarında ‘Doksanlar’ dizisinde ‘Aysel’ karakterini canlandıran Semiha Bazek yer alırken, aynı dizide rol alan Derya Şensoy da podyuma çıktı. Şensoy, defileye çıkmadan bir ay önce Şeyda Coşkun’un hazırladığı diyet ve spor programıyla podyuma hazırlandı. Koleksiyonda öne çıkan renkler arasında gökmavisi, borda, defne yaprağı yeşili, gri, beyaz ve siyahlar yer aldı.

Açılış Jale Hürdoğan’ın
Defileyi izleyenler arasında Başak Sayan, Tuğba Coşkun, Ferhan Şensoy, Zeynep Mansur ve Neslihan Kozanoğlu, gibi isimler yer aldı. Kardeşini podyumda izleyen Ferhan Şensoy ise “Kardeşimi seyrederken heyecandan fotoğraf bile çekemedim. Ben podyuma çıkmayı düşünmüyorum. Emekli olduğumu düşünüyorum” diye konuştu. Rolling Stones grubunun solisti Mick Jagger’ın 21 yaşındaki dünyaca ünlü model kızı Georgia May Jagger de, Gül Ağış’ın ‘Mercedes-Benz presents Lug Von Siga’ defilesinde yarın podyuma çıkacak.