Cadde Fatih Ürek: Kemal Sunal çok özel bir insandı

Fatih Ürek: Kemal Sunal çok özel bir insandı

23.03.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Sosyal medyada usta sanatçı Kemal Sunal ile yıllar önce çekilen bir videosu çok konuşulan Fatih Ürek, önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden ünlü şarkıcı, yayınladığı video ile ilgili konuşurken, yaşadığı sağlık sorunlarından da bahsetti.

Fatih Ürek: Kemal Sunal çok özel bir insandı

Fatih Ürek, geçtiğimiz günlerde Merhum sanatçı, Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal ve oğlu Ali Sunal'ın, yıllar önce bir dönemin meşhur şarkısı 'Bekar Gezelim'i söylediği ve dans ettiği görüntüleri yayınlamıştı.

Haberin Devamı

Kemal Sunal ve Ali Sunal'ın dansına eşlik eden Fatih Ürek, o anları, "Benim için çok önemli ve değerli bir video teşekkürler. Saygıyla ve sevgiyle Kemal Sunal" notuyla takipçileriyle paylaşmıştı.

GÖRENLER DUYGULANDI
Kemal Sunal'ın oldukça neşeli olduğu ve dans ettiği görüntüleri ilk kez gören sosyal medya kullanıcıları, usta sanatçıya bir kez daha sevgi ve saygı duyduklarını dile getirdi. Sosyal medyada videoya gelen yorumlardan bazıları şöyleydi:
"Muhteşem bir video. Çok özlemişim yaşıyormuş hissine kapıldım bir anda. Mekanı cennet olsun inşallah."
"Mekânı cennet olsun, sanki hiç gitmemiş gibi."
"Allah rahmet eylesin güzel insan Kemal Sunal."

Fatih Ürek: Kemal Sunal çok özel bir insandı

"O GÜN ÇOK EĞLENMİŞTİK"
Paylaştığı videoyla sosyal medyada gündem olan Ürek, geçtiğimiz akşam Etiler'de objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden şarkıcı, yayınladığı video ile ilgili şu ifadeleri kullandı:
"20 yıl önceki bir video. O video dün elime geçti. Bana gönderdiler, çok mutlu oldum. Rahmetli çok özel bir insandı. Benim programıma gelmişlerdi. O gün çok eğlenmiştik. Kemal Sunal'ın komik anılar anlattığı ve sahneye çıkıp şarkılar söylediği çok özel anlardı."

Haberin Devamı

Fatih Ürek: Kemal Sunal çok özel bir insandı

"KÜÇÜK BİR AMELİYAT GEÇİRECEĞİM"
Fatih Ürek, yaşadığı sağlık sorunlarından da bahsederek, "Küçük bir ameliyat geçireceğim. Çok fazla uçmaktan ve sesten kulaklarım delindi, mesleki deformasyon oldu. Bu rahatsızlık bana zorluk çıkartıyor. Albüm çalışmaları ve stüdyoda şarkı okumaları var. Onun için ameliyat olup 1 ay dinleneceğim" ifadelerini kullandı.