Cadde Fatih Ürek'i utandıran fotoğraf! 'Kaldırın şunu'

Fatih Ürek'i utandıran fotoğraf! 'Kaldırın şunu'

15.06.2022 - 16:54 | Son Güncellenme:

Sahne performanslarıyla adından söz ettiren şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek, '2. Sayfa' programına konuk oldu. Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun slip mayo tercihi hakkında konuşan Ürek, canlı yayında yıllar önce çekilen slip mayolu fotoğrafını görünce neye uğradığını şaşırdı.

Fatih Üreki utandıran fotoğraf Kaldırın şunu

Uzun süredir görme bozukluğu yaşayan Fatih Ürek, geçtiğimiz ay ameliyat masasına yatmıştı. Sağlık durumuyla alakalı Instagram hesabından açıklama yapan Fatih Ürek, "Uzun süredir gözlerimle ilgili problemim vardı. Neredeyse kördüm diyebilirim. Sağ gözümden ameliyat oldum. Harika geçen bir akıllı mercek operasyonu oldu" demişti.

Haberin Devamı

SLİP MAYOLU POZUNDAN UTANDI

Şimdilerde sahne performansıyla adından söz ettiren Ürek, bugün tv8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz'ın teknesinde slip mayosuyla görüntülenen oyuncu Uraz Kaygılaroğlu hakkında konuşan Fatih Ürek, canlı yayında bir anda kendisinin slip mayolu pozunu görünce ne yapacağını bilemedi.

Fatih Üreki utandıran fotoğraf Kaldırın şunu

"BİR DE KARNIMI İÇERİ ÇEKMİŞİM"

Şimdilerde slip mayo giymediğini ve bu durumdan utandığını söyleyen Ürek, ekranda kendi pozunu görünce "Rezil! Utandım, kaldırın şunu. Fok balığı gibiyim orada. Balina... Bir de karnımı içeri çekmişim" ifadelerini kullandı.

Sonrasında bu fotoğrafın nerede çekildiğini anlatan ünlü isim, "Çekildiğimden haberim yoktu. Olsa zaten poz verirdim, görünce de şaşırmıştım. Bu fotoğraf ameliyat olmadan önce çekilmişti. Yaklaşık 10 sene önce" diye konuştu.

Fatih Üreki utandıran fotoğraf Kaldırın şunu

Haberin Devamı

KEMAL SUNAL PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU

Öte yandan Fatih Ürek, geçtiğimiz aylarda merhum sanatçı, Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal ve oğlu Ali Sunal'ın, yıllar önce bir dönemin meşhur şarkısı 'Bekar Gezelim'i söylediği ve dans ettiği görüntüleri yayınlamıştı.

Kemal Sunal ve Ali Sunal'ın dansına eşlik eden Fatih Ürek, o anları, "Benim için çok önemli ve değerli bir video teşekkürler. Saygıyla ve sevgiyle Kemal Sunal" notuyla takipçileriyle paylaşmıştı.

GÖRENLER DUYGULANDI

Kemal Sunal'ın oldukça neşeli olduğu ve dans ettiği görüntüleri ilk kez gören sosyal medya kullanıcıları, usta sanatçıya bir kez daha sevgi ve saygı duyduklarını dile getirmişti. Videoya; "Muhteşem bir video. Çok özlemişim yaşıyormuş hissine kapıldım bir anda. Mekanı cennet olsun inşallah", "Mekânı cennet olsun, sanki hiç gitmemiş gibi", "Allah rahmet eylesin güzel insan Kemal Sunal" gibi yorumlar yapılmıştı.

"O GÜN ÇOK EĞLENMİŞTİK"

Paylaşımıyla ilgili konuşan Ürek, "20 yıl önceki bir video. O video dün elime geçti. Bana gönderdiler, çok mutlu oldum. Rahmetli çok özel bir insandı. Benim programıma gelmişlerdi. O gün çok eğlenmiştik. Kemal Sunal'ın komik anılar anlattığı ve sahneye çıkıp şarkılar söylediği çok özel anlardı" demişti.

Fatih Üreki utandıran fotoğraf Kaldırın şunu