Cadde Fatmagül bir ilki gerçekleştirdi

Fatmagül bir ilki gerçekleştirdi

18.11.2011 - 14:30 | Son Güncellenme:

Dizi televizyon tarihinde bir ilki gerçekleşiterek, tecavüz mağduru kadınların ve onların yaşadıklarını konu etti

Fatmagül bir ilki gerçekleştirdi

Başrollerini Beren Saat ve Engin akyürek'in paylaştığı 'Fatmagül'Ün Suçu Ne' nefes kesen bir bölümle ekranlardaydı.Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde;

Haberin Devamı

Kapana kısılmış bir halde Kerim'in kendisini bulmasını bekleyen Erdoğan, olayların içine polisin de dahil edilmesiyle iyice köşeye sıkıştı. Erdoğan'ın bu kadar yakınlarına gelmiş olması, başta Fatmagül olmak üzere tüm ailenin eski korkularını yeniden canlandırdı. Öte yandan , hiç tahmin etmediği bir karışıklığın ortasında kalan Deniz, Fatmagül'le Kerim'in gerçek hikayesinin peşine düştü ve olan biteni Mukaddes'ten öğrendi.

Tüm bunlar yaşanırken Fahrettin ise gerçekleri öğrenmek için Asu'ya karşı bir adım atacak.

Kerim ve Erdoğan karşı karşıya geldiklerinde, Kerim'in öfkesini kontrol etmesi hiç de kolay olmadı. Yaşanan olay bir tesadüfle Fatmagül'ün davasına kadar uzanacak süreci başlattı.

Bir gazetecinin Fatmagül'e davayı sormasıyla bu güne kadar susan genç kadın davanın seyrini değiştirebilecek bir kararı verdi.

Haberin Devamı

Bu kararla birlikte bir yıl boyunca Yaşaranlar'ın üstünü örtmeye uğraştığı tecavüz davası tüm çıplaklığı ile günyüzüne çıktı.Ertesi gün gazetelerde yer alan ve
televizyon programlarında da yankı bulan olay Yaşaranlar'ı büyük bir psikolojik çöküntüye uğrattı.

Tecavüz mağduru kadınların ve onların yaşadıklarının konu edildiği bölümün final sahnesinde ise;

Dava için İzmir'e giden Fatmagül ve ailesi adliye girişinde büyük bir kalabalıkla karşılaştı. Başlarda anlam verilemeyen kalabalığın nedeni yükselen "Yalnız değilsin' sesleriyle netlik kazandı.

Haberi okuyan kadın dernekleri Fatmagül'e verdikleri destekle onu davasında daha güçlü bir hale getirdi. Böylece dizi televizyon tarihinde bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

EN ÇOK FATMAGÜL İZLENDİ

Fatmagül'ün Suçu Ne'nin dün akşam yayınlanan 50. bölümü AB'de 44,9 TOTAL'de ise 42,02'lik izlenme payı ile reyting sıralamasında zirvenin sahibi oldu.