Cadde Fatoş Yelliler'den 'Gökhan Göz' açıklaması: Evli olduğumu bilmiyordu

Fatoş Yelliler'den 'Gökhan Göz' açıklaması: Evli olduğumu bilmiyordu

07.08.2021 - 08:40 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun yollarını ayırdığı sevgilisi Gökhan Göz ile yasak aşk yaşadığı iddiasına sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklama ile yanıt verdi.

Fatoş Yellilerden Gökhan Göz açıklaması: Evli olduğumu bilmiyordu

Modacı Gülşah Saraçoğlu, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Gökhan Göz ile ilişkisine yeniden şans vermişti. Geçtiğimiz haftalarda evlilik kararı alan çiftten Saraçoğlu, Göz ile dördüncü kez ayrıldıklarını duyurmuştu.

Haberin Devamı

Yeni bir açıklama yapan ve 'Konuşursam insan içine çıkamazlar' diyen Saraçoğlu, ayrılık nedeninin 'yasak aşk' olduğunu itiraf etmişti. Açıklamada geçen kişinin ünlü bir isim olduğu iddia ediliyordu. O kişinin Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler olduğu öne sürüldü.

"YASAK AŞK" İDDİALARINA YANIT
Adı 'yasak aşk' iddialarına karışan Yelliler, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Fatoş Yelliler, "Özel hayatıma ilişkin basında çıkan haberler neticesinde bu açıklamayı yapmak lüzumu doğmuştur. Eski eşimle boşanmakta olduğum aşamada, Gökhan Göz Bey ile tanışmış ve kendisiyle kısa bir arkadaşlığımız olmuştur. Gökhan Bey ile tanıştığım sırada kendimi Fransız kimliğimle tanıtmam dolayısıyla kendisi benim Türkiye'de kim olduğumu ve evli olduğumu bilmemekte idi. Bu doğrultuda kendisi hakkında yapılan çirkin ifadelerin haksız olduğunu, hem kendisinin hem de ailesinin Türkiye'de saygın kişilerden olduğunu belirtmek isterim. Nitekim silahlı saldırıya maruz kaldıktan sonra kendisinden yardım istemem neticesinde; Gökhan Bey merhametli ve vicdan sahibi bir kişiden beklenebileceği gibi bu süreçte destekte bulunmuştur" dedi.

Haberin Devamı

Yelliler, sözlerini, "Yaşanılanlar sebebiyle derin üzüntü içinde olduğumu, bu olaylarla daha fazla anılmak istemediğimi ve bu açıklamanın konu hakkında yaptığım son açıklama olduğunu belirtirim" şeklinde noktaladı.

Fatoş Yellilerden Gökhan Göz açıklaması: Evli olduğumu bilmiyordu

ANLAŞMALI BOŞANDILAR
Öte yandan geçtiğimiz aylarda Ezmira ve Miran adında iki çocukları olan Berdan Mardini ile Fatoş Mardini anlaşmalı bir şekilde boşanmıştı.

 

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI
Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi'nde çocuklarını görmeye giden Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir, kırmızı ışıkta beklediği sırada otomobilinin içinde silahlı saldırıya uğradı. Motosikletle gelen 2 kişi araca defalarca ateş açtı.

Tabancadan çıkan mermilerle Karademir'i bacağından yaralarken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyanlar, olay yerine polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Fatoş Karademir'i hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise yaptıkları olay yeri inceleme çalışmasının ardından 2 saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Fatoş Yellilerden Gökhan Göz açıklaması: Evli olduğumu bilmiyordu