Cadde Ferhat Güzel ve eski sevgilisi Nurten Aksoy'un karşılıklı davalarında karar!

Ferhat Güzel ve eski sevgilisi Nurten Aksoy'un karşılıklı davalarında karar!

20.09.2022 - 13:15 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Ferhat Güzel ve eski sevgilisi Nurten Aksoy'un birbirlerinden karşılıklı olarak şikayetçi oldukları davada karar verildi. İlk duruşmaya katılan Ferhat Güzel, "Gerek evde gerek dışarıda bana çok fazla hakaret ve tehditte bulundu" demişti. Nurten Aksoy ise "Bıçak hakkında halüsinasyon görüyordu" ifadelerini kullanmıştı.

Ferhat Güzel ve eski sevgilisi Nurten Aksoyun karşılıklı davalarında karar

İstanbul 45. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, taraflardan katılan olmadı. Hakim, Ferhat Güzel ve Nurten Aksoy'un karşılıklı olarak şikayetlerinden vazgeçme dilekçesi sunduklarını belirtti. Bunun üzerine mahkeme, Ferhat Güzel hakkında 'Basit yaralama' ve 'Hakaret' suçlarından, Nurten Aksoy hakkında ise 'Basit yaralama' ve 'Mala zarar verme' suçlarından düşme kararı verdi. Mahkeme, Nurten Aksoy hakkında 'Tehdit' suçundan ise suçun sabit olmaması nedeniyle beraat kararı verdi.

Haberin Devamı

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ferhat Güzel, 27 Ağustos 2021 tarihinde sevgilisi Nurten Aksoy'la Taksim'deki bir mekanda buluştu. Tartışmaya başlayan çift, mekandan ayrılarak, Güzel'in Şişli'deki evine gitti. Burada tartışma arbedeye döndü. İddiaya göre; Nurten Aksoy, mutfaktan aldığı bıçakla Güzel'e saldırdı. Aksoy, Güzel'in eline geçirdiği telefonunu duvara fırlattı. Kafasına aldığı darbe sonrası sevgilisini evden çıkartmaya çalışan Ferhat Güzel, başarılı olamayınca evden çıktı. Yoldaki polisleri gören Güzel, durumu polise anlatarak şikayetçi oldu.

Ferhat Güzel ve eski sevgilisi Nurten Aksoyun karşılıklı davalarında karar

Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede, Ferhat Güzel hakkında 'Basit yaralama' ve 'Hakaret' suçlarından, Nurten Aksoy hakkında ise 'Basit yaralama', 'Tehdit' ve 'Mala zarar verme' suçlarından dava açıldı.

Haberin Devamı

"BIÇAK HAKKINDA HALÜSİNASYON GÖRÜYORDU"

İlk duruşmaya her iki taraf da katılmıştı. Ferhat Güzel, aralarında tartışma ve darp yaşandığını belirterek, "Gerek evde gerek dışarıda bana çok fazla hakaret ve tehditte bulundu. Ben a'dan z'ye kadar asla yaralama eyleminde bulunmadım" demişti.

Nurten Aksoy ise "Telefona zarar vermedim, bıçak da yoktu, evdeki hiçbir şeye zarar vermedim. Bıçak hakkında halüsinasyon görüyordu. Tehdit etmedim, mala zarar verme suçunu da işlemedim" şeklinde konuşmuştu.

Ferhat Güzel ve eski sevgilisi Nurten Aksoyun karşılıklı davalarında karar