Cadde Frances Cobain: Bu yaşa geleceğimden emin değildim!

Frances Cobain: Bu yaşa geleceğimden emin değildim!

21.08.2022 - 15:50 | Son Güncellenme:

Nirvana grubunun 27 yaşında hayatını kaybeden solisti Kurt Cobain ve şarkıcı Courtney Love’ın kızı Frances Cobain 30'uncu yaşını kutladı. Henüz bir bebekken babasını kaybeden ve Cobain'e benzerliği ile dikkat çeken ünlü isim, "Bu yaşa geleceğimden emin değildim" ifadesini kullandı.

Frances Cobain: Bu yaşa geleceğimden emin değildim

Nirvana grubunun erken yaşta hayatını kaybeden unutulmaz solisti Kurt Cobain’in Courtney Love ile birlikteliğinden olan kızı Frances Cobain 30 yaşına girdi. Yeni yaşına özel bir paylaşım yapan Cobain, “30! Başardım! Dürüst olmak gerekirse 20 yaşındaki Frances bunun olacağından emin değildi” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Cobain paylaşımında; “Hayatımın bu yeni bir dönemine girerken hayat ne kadar zorlaşsa da sakin kalabilmeyi umuyorum” dedi. Sosyal medyadan yaklaşık bir senedir uzak kaldığını belirten yıldız, akıl ve ruh sağlığının çok daha iyiye gittiğini belirtti.

Frances Cobain: Bu yaşa geleceğimden emin değildim

"EĞER YAŞASAYDI BİR BABAM OLURDU"

Frances, babası Kurt Cobain 27 yaşında aşırı dozdan hayatını kaybettiğinde yalnızca 20 aylıktı. Frances Cobain, 2015 yılında Rolling Stone’a verdiği röportajda; “Kurt, sanatını feda etmesi gereken bir noktaya geldi çünkü dünya ondan bunu talep etti. Bence bu, artık hayatta olmak istememesinin asıl sebeplerinden biri, herkes onsuz daha mutlu olurdu. Ama eğer yaşasaydı bir babam olurdu ve bu inanılmaz bir şey olurdu” demişti.

Frances Cobain: Bu yaşa geleceğimden emin değildim