CaddeFulya Öztürk ikinci kez koronavirüse yakalandı! Sosyal medyadan açıklama yaptı

Fulya Öztürk ikinci kez koronavirüse yakalandı! Sosyal medyadan açıklama yaptı

05.12.2021 - 09:39 | Son Güncellenme:

'Fulya ile Umudun Olsun'un dünkü yayınına çıkmayan ve sevenlerini merakta bırakan Fulya Öztürk'ün ikinci kez koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Ünlü sunucu, yaptığı paylaşımda "Canım yanıyor. Rabbime sığınıyorum" ifadelerini kullandı.

Fulya Öztürk ikinci kez koronavirüse yakalandı Sosyal medyadan açıklama yaptı

Fox TV ekranlarında yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programının sunucusu olan Fulya Öztürk, dünkü yayında yer almamasının ardından sevenlerini endişelendirmişti.

Haberin Devamı

KORONAVİRÜSE YAKALANDI
Ünlü sunucunun neden dünkü programa katılmadığı merak edilirken, Öztürk'ün koronaya yakalandığı ve bu nedenle ekranlardan uzak kaldığı ortaya çıktı.

"CANIM YANIYOR, RABBİME SIĞINIYORUM"
Test sonucu pozitif çıkmasının ardından hemen hastaneye kaldırılan başarılı sunucu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda da bulundu. Öztürk, "Canım yanıyor. Rabbime sığınıyorum" dedi. Ünlü sunucu, 2020 yılında da koronavirüse yakalanmış ve ağır bir şekilde geçirmişti.

Fulya Öztürk ikinci kez koronavirüse yakalandı Sosyal medyadan açıklama yaptı
KEŞFETYENİ
İrem Derici hamile mi? Çıkan haberlere fotoğrafla yanıt verdi
İrem Derici hamile mi? Çıkan haberlere fotoğrafla yanıt verdi

Cadde | 05.05.2025 - 07:46

Ünlü şarkıcı İrem Derici, hamile olduğu yönündeki iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Yazarlar