TV Rehberi Fulya Öztürk kimdir, kaç yaşında? Fulya ile Umudun Olsun sunucusu Fulya Öztürk hakkında...

Fulya Öztürk kimdir, kaç yaşında? Fulya ile Umudun Olsun sunucusu Fulya Öztürk hakkında...

09.08.2021 - 19:24 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yeni başlayan Fulya İle Umudun Olsun programının sunucusu olan Fulya Öztürk kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Hafta içi her gün ekrana gelecek olan yeni gündüz kuşağı programında sunuculuk yapan isim olan Fulya Öztürk Adana'da dünyaya geldi. Profesyonel kariyerine CNN Türk'te başlayan Fulya Öztürk'ün hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Fulya Öztürk kimdir, kaç yaşında Fulya ile Umudun Olsun sunucusu Fulya Öztürk hakkında...

CNN Türk ekranlarından yaptığı haberler ile adından söz ettiren başarılı gazeteci Fulya Öztürk Fox TV ekranında Pazartesi gününden itibaren yayınlanmaya başlayan 'Fulya İle Umudun Olsun' adlı programın sunuculuğunu üstleniyor. Programı yakından takip eden izleyiciler Fulya Öztürk kimdir sorusuna yanıt aramayı sürdürüyor. İşte Fulya Öztürk hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

FULYA ÖZTÜRK KİMDİR?

Gazeteci ve muhabir Fulya Öztürk, Ocak 1989 yılında Adana'nın Seyhan ilçesinde dünyaya geldi. Lise eğitimini Adana Gündoğdu Koleji'nde tamamladı. 2006 senesinde Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünü kazandı. Üniversiteyi kazandığı ilk televizyonculuk kariyerine başladı. 2007 senesinde Doğan TV'nin "Staj On Air" programıyla Star TV iç yapımlarda staj yaptı.

Profesyonel iş kariyerine 2008 senesinde CNN TÜRK Programlar Departmanı'nda başladı. 2010 senesinde CNN TÜRK Haber Merkezi'nde göreve başladı. 3 sene Kurgu Editörlüğü yaptı. Birçok belgeselin ve haberin kurgusunu hazırladı. 2013 senesinde Saha Muhabirliği 'ne başladı. Fulya Öztürk birçok üniversite ve dernekten ödüller aldı. "Yılın Muhabiri" ve "En İyi Özel Haber" dalında onlarca ödüle layık görüldü. Öztürk, ayrıca TEDx'te konuşmacı oldu. Öztürk, 1,68 boyundadır.