Cadde Füsun Önal takipçilerini geçmişe götürdü! 'Umut dolu okul yıllarım'

Füsun Önal takipçilerini geçmişe götürdü! 'Umut dolu okul yıllarım'

29.04.2022 - 12:53 | Son Güncellenme:

Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden biri olan Füsun Önal, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda eski eşi Attila Özdemiroğlu'nu ölümünün altıncı yılında anan ünlü isim, bu kez okul yıllarında çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Füsun Önal takipçilerini geçmişe götürdü Umut dolu okul yıllarım

Çılgın sahne giysileri, dans grubu, özel orkestrası, kendine özgü şovlarıyla, her zaman sahnelerin ve televizyonların aranılan ismi olan Füsun Önal, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Zaman zaman yayınladığı karelerle takipçilerini geçmişe götüren ünlü isim, geçtiğimiz hafta eski eşi, ünlü müzisyen Attila Özdemiroğlu'nu ölümünün altıncı yılında anmıştı.

Füsun Önal takipçilerini geçmişe götürdü Umut dolu okul yıllarım

ESKİ EŞİNİ BÖYLE ANDI

2016 yılında akciğer kanseriyle verdiği savaşa yenik düşen Özdemiroğlu'nun son eşi Hepgül Özdemiroğlu ile sıkı dost olduklarının altını çizen Önal, anılarından da bahsetmişti. Ünlü isim siyah beyaz karelere şu notu düşmüştü:

Bir Adam İki Kadın... Attila-Füsun-Hepgül...Benim de Hepgül'ün de "ATİ" dediğimiz 'Attila' artık 6 yıldır yok....Ben de bir zamanlar 'Özdemiroğlu' idim. Hepgül hâla Özdemiroğlu...Ve biz iki kadın, Ati'nin ikinci ve sonuncu eşleri Füsun'la Hepgül, yıllardır birbirini seven iki dostuz!Ati ile benim çocuklarımız, maalesef 4 kez doğamadılar. Kısmet değilmiş demek ki... Ati'nin daha önceki eşinden olan çocukları canlarım Yaprak ile Sarp bana 5 yıl boyunca "anne" dediler. Yani anneliği onlarla tattım...Ati ile Hepgül'ün Lara&Lidya adlı ikizleri oldu.İkizler birkaç gün sonra 26 yaşında olacaklar.Hayat devam ediyor.... 'Ati'ciğim, biz iyiyiz... Sen huzur içinde ol.Yaptığın harika müziklerle sonsuza kadar yaşayacaksın.

OKUL YILLIĞINI PAYLAŞTI

Bu paylaşımdan kısa bir süre sonra Füsun Önal, okul yıllarına ait fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Şarkıcılığın yanı sıra, oyunculuk ve yazarlık da yapan Önal, fotoğrafın altına "TED Ankara Koleji Orta ve Lise Edebiyat bölümü mezuniyet günlerimden... Ve okul yıllığı "Torch"da benim için yazılmış yazı. Güzel, eğlenceli, heyecanlı, umut dolu mutlu okul yıllarım..." notunu düştü.

Füsun Önal takipçilerini geçmişe götürdü Umut dolu okul yıllarım

Haberin Devamı

Şimdilerde 75 yaşında olan Füsun Önal için yazılan not da dikkat çekti. İşte o not:

İşte taklit kabiliyeti, güzel konuşması, yüksek müzik kültürü ve kendine has güzel sesi ile her yönden sanatkar bir arkadaşımız... Füsun, bu üstün kabiliyetleri yanında dürüstlüğü ve samimiyetiyle de hocalarına ve arkadaşlarına kendini sevdirmiştir. Sınıfımızın Social Activity'lerinde güzel fikirleriyle daima aranan tek şahıs olmuştur. Yalancılık, ukalalık ve fen derslerinden hiç hoşlanmayan bu güzel olduğu kadar da sempatik arkadaşımız 'And Love Her', Can't buy me Love, Darkness, Alpay, çay , ciddiyet içinde samimiyetten hoşlanır. Başta babası olmak üzere sevdiklerinin sigara içmesine çok üzülür. Elinde olsa sigara denen o pis nesneyi ortadan kaldırmak ister. Çete-6'nın tabii üyelerinden olan 6-A güzel sanatlar bakanımızın en büyük arzusu haziran döneminde mezun olup 'İngiliz Filolojisi'ne girmek ve müzik sahasında ilerlemektir. (Zaten müzik sahasındaki başarıları, bu isteğinin yerine geleceğini gösteriyor) Füsun'a... Koko'muza(namı diğer) parlak ve mutlu bir hayat dileriz..