Cadde Gala için 'Son İstasyon'

Gala için 'Son İstasyon'

25.02.2010 - 00:30 | Son Güncellenme:

Levent Kırca’nın Oya Başar’dan önce yaptığı evliliğinden olan oğlu Oğulcan Kırca’nın yönettiği ‘Son İstasyon’un galası önceki gece City’s Sinemaları’nda yapıldı.

Gala için Son İstasyon

26 Şubat’ta vizyona girecek olan filmde “Baba-oğulun güçlerini birleştirdiği ve hikayesi küçük bir Anadolu kasabasında geçen olaylar duygusal bir biçimde anlatılıyor. Filmde Levent Kırca’nın yanı sıra Başak Daşman, Korel Cezayirli, Suna Selen, Hikmet Karagöz, Meral Küçükerol, Ziver Açıl da rol aldı.

“Büyük gişe beklentimiz yok”
Levent Kırca “Gişe beklentisi içinde olmadan ortaya çıkan bir film oldu. Sanatsal bir film oldu. Çok büyük gişe beklentilerimiz yok. Son dönemde izlediğim en güzel film ‘Vavien’ fakat bakın gişesine. Şimdi filmimiz vizyona girecek ve takdiri halk verecek” dedi. Oğlu ise “Büyük emek ve titizlikle ortaya çıkan bir film oldu. Babam gibi bir insanla çalıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Galadan notlar:
* Filmin galasına Kırca’nın eski eşi Oya Başar katılmadı. Ünlü komedyene eski eşini davet edip etmediği sorulunca “Davet etmez olur muyum? Kendisini Uludağ’da tatil yaptığı için galaya katılamadı. Kendisine davetiye yolladım ama gelemedi” cevabını verdi.
* Ayrıca geceye adı Levent Kırca ile birlikte anılan Aslı Çetiner de katıldı. Salondaki kameralardan dolayı Kırca ile bir araya gelmeyen Çetiner, sık sık ünlü komedyen ile telefonla görüştü. Çetiner, Kırca’yı telefonla arayıp tebrik ettikten sonra salondan ayrıldı.
* Geceye katılan bir başka isim Pelin Batu ise giydiği düşük bel pantolondan dolayı sıkıntılı anlar yaşadı. Pantolonunu düzeltmeye çalışırken patlayan flaşlardan dolayı rahatsız olan Pelin Batu, “Keşke bu halimi çekmeseydiniz” dedi.
* Kırca geçmişte ters düştüğü magazin basını ile barışırken “Arkadaşlar size çok teşekkür ediyorum. Desteğinize ihtiyacımız var, Türkiye’nin size ihtiyacı var” diyerek magazin basını ile arasındaki buzları eritmiş oldu.