Cadde Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk park yeri bulamadı!

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk park yeri bulamadı!

19.09.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı takımın teknik tirektörü Okan Buruk, geçtiğimiz günlerde maaşına yapılan zamla gündeme gelmişti. Son olarak önceki gün Etiler'de görüntülenen ünlü isim, park yeri bulamadı.

Galatasarayın teknik direktörü Okan Buruk park yeri bulamadı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk (49), geçtiğimiz günlerde sözleşmesinin uzatılması ve maaşına zam yapılmasıyla gündemi meşgul etmişti.

Haberin Devamı

Buruk, yeni sözleşmesinin veya şartlarının kendisini çok fazla ilgilendirmediğini, sadece takımının başarısı için çalıştığını dile getirmişti.

Galatasarayın teknik direktörü Okan Buruk park yeri bulamadı

"HAYALİM GALATASARAY'IN TEKNİK DİREKTÖRÜ OLMAKTI"

Ünlü isim, Metin Oktay Tesisleri’nde basına açık yapılan antrenman öncesinde medyanın karşısına çıkarak şöyle konuşmuştu:

Benim için Galatasaray Teknik Direktörü olmak her şeyin üstünde gelir. O yüzden diğer konular başkanımız, yönetim kurulumuz ne kadar verirse onların kararına saygı duyacak ve ona kabul edecek bir insanım. Hayalim Galatasaray’ın teknik direktörü olmaktı. Bunu da devam ettirmek istiyorum.

"Burada önemli olan güçlü olmamız, dik durmamız. Dik bir şekilde, işimizi doğru bir şekilde yapacağız. Maddiyat her zaman ikinci sırada gelir. Bizim için, hepimiz için Galatasaray’ın başarısı birinci sırada."

Galatasarayın teknik direktörü Okan Buruk park yeri bulamadı

GÖRÜNTÜLENMEKTEN KURTULAMADI

Yeni maaşının 35 milyon TL olduğu ortaya çıkan teknik direktör, son olarak geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Arabası ile park yeri arayan ancak bulamayan Buruk, yolun sıkışması ile birlikte gazetecilerin kendisini çekmesine engel olamadı.

Haberin Devamı

Daha sonra aradığı yeri bulan Okan Buruk, arkadaşlarının yanına gitti.

Yazarlar