Ayrılık dedikodularını kesin bir dille yalanlayan Alişan, "25 senedir çok şey yaşadım. Başarılı olduğum, başarısız olduğum anlar oldu. Ben artık bambaşka bir adam oldum" dedi.
Ünlü şarkıcı, "Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. O hastalık bizim başımızda geldi ve ben kardeşimi kaybettim. Hiçbir zaman geçmeyecek bir acı bu. Şimdi ailem için yaşıyorum, yeğenlerim için çalışıyorum" şeklinde konuştu.
Alişan, "Kendimi toparlamaya çalışıyorum derken bu haberlerle uğraşıyorum. Eşim, ailem, herkes çok üzülüyor bu haberlere. Yalan haberi yalanlamak beni gerçekten üzüyor. Böyle bir şey yok. Bunun olmadığını çıkıp söylemek, bu acım varken üzüyor" ifadelerini kullandı.
Alişan, eşi Buse Varol ile çekilmiş fotoğrafını nazar boncuğu emojisiyle paylaşmıştı. Buse Varol da fotoğrafı alıntılayarak "Canım kocam" notunu düştü.
Son olarak geçtiğimiz sezon Star TV'de yayınlanan 'Demet Akalın ile Sabah Sabah' isimli programı sunan Alişan, ekranlara dönmeye hazırlanıyor.
Son dönemde konser programlarına da başlayan Alişan, TRT'de hafta içi her sabah yayınlanacak olan 'İyi Fikir' adlı programının sunuculuğunu yapacak.