Konserlerinde dünden bugüne klasikleşmiş şarkılarını seslendiren 69 yaşındaki sanatçının, önceki gün milyonluk bir anlaşma için masaya oturduğu iddia edildi.
Akşam gazetesinin haberine göre; 'İmparator' lakabıyla tanınan şarkıcı, ilk yurtdışı konseri için Belarus'taki bir otelle el sıkıştı. Tatlıses, altı konser için toplam yedi milyon TL kazanacak.
'İbo Show' programının ardından sevenlerinin konseri özlemini de dindiren ve seyircilerin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ettiği İbrahim Tatlıses, ilk yurtdışı konserini Belarus'ta verecek.
'İmparator' sahneye çıkmadan önce konser alanının önünde uzun kuyruklar oluştuğu görülmüştü. Dinleyicisiyle Boğaz'ın kıyısında buluşan İbo, dillere pelesenk olan şarkılarını seslendirmişti.
Usta isim, Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri öncesi Demirören Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulunmuştu.
Tatlıses, "Heyecan var mı yok mu, tam onu da bilmiyorum ancak sahneye çıkınca olacak. Bu akşam beni ağlatacaklar, biliyorum. Ara ara 10'ar dakika ağlama arası isteyeceğim. Ağlamamak elde değil. Elde olsa muslukları tutacağım ama elde değil" demişti.